Parkolóknál Ti szoktátok csinálni a következőt, vagy nincs értelme?
Facebook csoportokban láttam mostanában többször, hogy vannak, akik minden parkolásnál csinálnak fotókat a saját meg a mellette 2 mellette lévő autóról is mielőtt otthagyják a kocsit, avégett, hogy ha nekinyitnák az ajtót, vagy meghúzná kitolatáskor, rögtön lehessen tudni hogy ki volt az.
Mit gondoltok, ennek szerintetek van értelme? Vagy hülyeség:
Úgy el tudom képzelni, hogy majd a rendőrség elkezd nyomozni. Az adatokat le tudják kérni, persze, az nem gond. Be kell idézni a tulajdonost, kikérdezni. Ha nem ismeri el, hogy ő volt, akkor be kell rendelni mindkét járművet személere. Meg kell vizsgálni a sérüléseket, a nyomokat. Laboratóriumban vizsgálni, hogy a sérült kocsin lévő nyomok származhatnak-e a másik autóról, és így tovább.
Mindezt egy nem túl súlyos szabálysértés miatt, ami aligha szándékos, az anyagi kár sem lehet jelentős.
Én egyszer csináltam ilyet, amikor valaki extrém hülyén állt be és alig fértem be melléje (és persze más hely nem volt). Szóval esélyes volt, hogy nekicsapja majd az ajtót a kocsimnak.
Nagyban fényképezek, mikor kijött egy eladónő egy közel boltból cirkuszolni, hogy mit csinálok. Megmondtam neki. Na, akkor lett még igazi cirkusz! Egy cigányasszony se csinált volna nagyobb ribilliót, pedig az a nő fehér bőrű volt!
Szóval meg lehet csinálni, csak számíts efféle konfliktusokra.
Semmi értelme, ahogy leírták.
Te lefotózol egy kocsit és lehet a másik nyitja rád.
Csak felesleges kavarodásnak jó az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!