Forgalmi vizsga tippek?
Figyelt kérdés
Holnap délelőtt lesz a harmadik forgalmi vizsgam, plusz órát nem vettem mert azt mondta az oktató hogy nem kell mivel jól vezetek és nem azért buktam meg mert nincs meg a tudásom.Valojaban én is így érzem mert az első vizsgán utolsó két percben csesztem el amikor nem engedtem át egy gyalogost a másodikon viszont csupa ideggorcs voltam, remegett a labam szóval 15p után felreallitottak.
Nem tudom mit kéne at neznem így este vagy valami, próbálok nyugodt maradni de stresszelek , nem tudom mi legyen.
2022. jún. 12. 19:47
11/13 anonim válasza:
Hát mi erről beszélgettünk az oktatóval,de szerinte nem működik. Úgy jött szóba,hogy 1991-ben vizsgáztam teherautóból és a korrupció miatt 2 vizsgabiztos volt velem a vizsgán, oktató nem. Ő meg mondta,hogyha volt is vagy van is ő erről nem tud. És ha tudna is róla, ő biztos hogy erről tudni sem akarna. 4 kategóriából volt eddíg forgalmi vizsgám az elmúlt 31 év alatt,soha nem adtam pénzt és mindíg elsőre átmentem. Most előszőr tervezem, hogy egy ajándékutalványt adok a kisöregnek,mert tényleg nagyon rendes volt emberileg is,de semmi több.
12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sajnos megbuktam,mindent jól csináltam amit eddig elcsesztem, hajtani tilos,gyalogos atengedes,lampa,elsőbbségadás, parkolás,tükör nezesek viszont annyira belemerultem hogy mindent tokeletesen csinaljak hogy azt csesztem el amit 30 óra alatt SOHA.Lassabban mentem a megengedettnel annyira nem figyeltem a sebessegre mert soha nem volt vele problemam, erre ezen buktam el hisz akármikor belenk johetnek hatulrol..stb.
2022. jún. 18. 21:52
13/13 anonim válasza:
Meg még ami a vizsgalapon be van húzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!