Forgalmi vizsgára tippek, hogy ne izguljak?
Az a helyzet, hogy már kétszer megbuktam eddig... A másodiknál annyira összetörtem, hogy hónapokra eltűntem, elutaztam. Tudom, ez után nem túl hihető, hogy amúgy tudok vezetni, pedig de, szerintem tényleg nem vagyok béna, meg az oktatóm szerint is ügyes vagyok, meg az a pár személy szerint is, akik ültek mellettem (és az oktatóm mellett, amikor vezettem).
Egy hét múlva lesz a vizsga, és nagyon félek. Azt se tudom, hogy álljak hozzá. Mert mindenki azt mondja, hogy higyjek magamban, és sikerülni fog. De ez nem igaz, az elsőnél azt hittem, hogy át fogok mennni, és nem mentem át. A másodiknál fel voltam készülve a legrosszabbra, és akkor is igazam lett, akkor se mentem át.
Tényleg nem hiszem, hogy béna lennék (nyilván szoktam bénázni, de az elején ki nem?), meg szeretek is vezetni, csak nagyon izgulok. És nem tudom, mit csinálok, ha megint megbukok...
Na most erre mit lehetne mondani ha magadban se hiszel.
Pedig az kellene magadban letisztázni, megnyugodni és össze szedetten levizsgázni.
Nem kell itt semmi higyjél-ne higyjél dolog. Egyszerűen igyekezz normálisan, szabályosan vezetni.
Nyilván nehéz nem arra gondolni, hogy ez vizsga, de nem ezen múlik az életed, úgy kell felfogni ha nem sikerül akkor majd sikerül legközelebb, nem életed nagy vizsgája.
Utolsó: Vicces, kb pont két hónapja írtam egy naplóbejegyzést, aminek ez lett a címe: Komolyan az életem múlik egy jogsin?
Nem a mentális egészség kategóriába írtam ki a kérdést, úgyhogy nem megyek bele a magyarázkodásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!