Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga tippek?

Forgalmi vizsga tippek?

Figyelt kérdés

Holnap délelőtt lesz a harmadik forgalmi vizsgam, plusz órát nem vettem mert azt mondta az oktató hogy nem kell mivel jól vezetek és nem azért buktam meg mert nincs meg a tudásom.Valojaban én is így érzem mert az első vizsgán utolsó két percben csesztem el amikor nem engedtem át egy gyalogost a másodikon viszont csupa ideggorcs voltam, remegett a labam szóval 15p után felreallitottak.

Nem tudom mit kéne at neznem így este vagy valami, próbálok nyugodt maradni de stresszelek , nem tudom mi legyen.

2022. jún. 12. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismered a titkos kézfogást nem bukhatsz meg.
2022. jún. 12. 19:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ez csak egy kis kocsikázás, ahol viszünk egy harmadik utast
2022. jún. 12. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ITGuy

Nekem holnap lesz a forgalmi vizsgám E kategóriából,csak úgy rákérdeztem az oktatónál erre és azt mondja hogy ő mióta oktat sosem tapasztalt,vagy hallott ilyenről. Ha van ilyen titkos kézfogás,nehogy ez keverjen bajba, én nem merném megkockáztatni. Elvileg hatósági vizsga,ha feljelent, még nagy baj is lehet belőle.

2022. jún. 15. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 igen, de a győztes mindent visz, all-in vagy fold.
2022. jún. 15. 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
ITGuy, lehet, de azért nem biztos,hogy megéri egy felfüggesztett börit én nem kísérleteznék ezzel.
2022. jún. 15. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#5 kezdek megijedni és azt hinni, hogy nem csak hülyéskedsz, mint én. Te mégis mit értettél titkos kézfogás alatt? :D
2022. jún. 16. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Titkos kézfogás alatt mit értek? Mikor kezet fogsz a vizsgabiztossal és a tenyeredben van egy bankjegy összehajtva,ha elvesz és elteszi,nyert ügy,ha nem,akkor lehet hogy öngól,de ha ügyet csinál belőle az nagy gáz. Én meg se próbálnák ilyet. Mondjuk ma vizsgáztam CE kategória forgalmi vezetésből,de nem is nyújtott nekem a vizsgabiztos kezet,csak az oktatónak,tehát szerintem eleve így próbálnak tiszták maradni. Sikerült a vizsgám,de ez annyira nem is volt kérdés,mert 20 éve buszvezetésből élek és csak arra kellett figyelnem,hogy mindent mereven a szabályok szerint hajtsak végre. Nem hinném egyébként,hogy bármelyik vizsgabiztos elmerne fogadni pénzt, ma már nagyon könnyen le lehet buktatni bárkit és szerintem nem keresnek rosszul. Ha meg valaki elfogadja és csak ezért enged át bárkit,legyen az ő lelkiismerete
2022. jún. 16. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül kérdező? Átmentél, vagy meghúztak ismét?
2022. jún. 16. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
3-as, álomvilágban élsz ha azt hiszed ez nem megy ma is. :D A kézfogást ne szó szerint értsd. Az oktatónak adod a pénzt, ő pedig tudja melyik viszgabiztos fogadja el, melyik nem és ez alapján adja oda neki. De megnyugtatlak a többség ma is elteszi.
2022. jún. 16. 23:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 én meg nem kenőpénzről beszéltem.
2022. jún. 17. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!