Tippek parkoláshoz?
"mikor kell elkezdeni tekerni a kormányt és merre"
Ezeket nem tanította meg az oktatód? Sokat kell csinálni vele is és majd lassan rögzül, hogy mikor mitt kell.
Van ez az app: Parkolj Viktoriával, ügyesen bemutatja az parkolásokat, ha az oktatód nem tudott megtanítani, töltsd le ezt az appot,tudsz belőle tanulni, mikor mit kell csinálni és merre.
De ahogy egyre több rutinod lesz, menni fog.
És vizsgán akkor javíthatsz, ha még nem húztad be a kéziféket. Addig van lehetőséged kétszer korrigálni.
Pedig ezt csak gyakorlással lehet megtanulni. Én addig nem mentem forgalmira, amíg azt nem éreztem, hogy magabiztos vagyok, és készen állok, hogy levizsgázzak, és hogy most már egyedül is bárhová, bármikor. Nem számoltam, de tutira megdupláztam a kötelező óraszámot.
A kertek alatt meg elmentünk hétvégén üres cégépület parkolójához, és ott gyakoroltam a parkolást. A szüleidet nem tudnád megkérni, hogy hétvégén vigyenek el egy hasonló kihalt részhez, ahol tudsz pár percet gyakorolni?
Mondjuk biztos lesz, aki gonosznak fog gondolni, de ha valakinek nem megy, parkolást gyakorolni én sem adnám oda a kocsit. Nem feltétlen a sajátomat félteném, hanem másokét, itt sokszor centikről van szó és nem lehet pl belefékezni, mint az oktatóautóknál. Ha pedig károkozás van és kiderül, hogy jogsi nélkül vezetett az illető, az baj.
Kérdező, természetesen ez nem ér fel a valódi gyakorlással, de jókat ír:
A Parkolj Viktóriával-t is ajánlja, szerintem próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!