Szerintetek ennyit megérne ez az autó?
Olcsón szeretnék egy autót, ami annyit tud hogy elvigyen A-ból B-be, és kész. Magyarul elinduljon, guruljon, megálljon. Nem kell más nekem.
Kicsit a Km futástól tartok, az az 500.000km azért nem kevés, de ugye dízel autóról beszélünk.
Mik a típushibák? Mikre érdemes odafigyelnem? Honnan lehet kiszűrni, ha valami nem kerek?
Szerintetek mennyit kéne még rákölteni? A vételáron felül olyan 200-ból raknám rendbe.
szerintem most nem érdemes ilyen autót venni
várd meg míg megcsinálják rá a műszakit, ennek úgyis most van a határideje
"Olcsón szeretnék egy autót, ami annyit tud hogy elvigyen A-ból B-be, és kész. Magyarul elinduljon, guruljon, megálljon."
És VIZSGÁZZON. Anélkül nem fog A-ból B-be vinni.
Ha szerkezetileg annyira rozsdásodik, hogy nem tudna egyből a műszaki vizsgán átmenni, akkor nem érdemes megvenni.
"vonóhorog elektromosan kihajtható"
Hát hogyne, és eközben Liszt rapszódiát játszik meg kávét főz. :D
+ érdekes lehet a kormányszerkezet állapota, a kerekek kb egyenesben állnak, a kormány meg eléggé nem...
Ezt el kell engedni, látszatra is leharcolt + amit írtak előttem a 'covid müszaki'=csak tankolták minden mást hanyagoltak rajta... Nézz utána a Youtubeon egy ilyen Astra feltámasztása mennyibe kerül 'Rulettastra' cimmel keress rá a Totalcar oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!