Szerintetek megérné másfélmillió forintot NIO részvényekbe fektetni?
Ha igen, akkor milyen árnál?
Én úgy kalkuláltam, hogyha mostanában 35$ alá esik, akkor venném.
Mit gondoltok?
Meg.
Nem hinném hogy $35 alá esik.
Most 37,15$, úgy hogy több mint egy dollárt eset ma...
Igazából már ezt is nagyon jó árnak gondolom, ami közel 4 százalékos esés, úgyhogy kiadtam egy megbízást, de most csak 65 részvényt veszek inkább.
Nem vagyok elég bátor többhöz.
Ez alapján az Xpeng valamivel jobban megéri, mint a Nio:
De biztosra majd csak később derül ki..
Én mindenesetre többféle részvénybe szoktam befektetni.
Még fektettem 300,000 forintot AMD részvényekbe 79 dolláros árnál, meg Sony részvényekbe szintén ennyit, amikor 108,94 volt...
Még keresem, hogy a maradék 150,000 forintot amit erre szántam milyen részvényekbe fektessem, de “sajnos” ha ezt meg is teszem, akkor is egy darabig marad a NIO a portfólióm 50 százaléka.
Szerintem annyira ne sajnálkozz, annyira nem rossz választás a Nio sem, inkább örülj neki, hogy befektetted a pénzed, és nem újabb kocsira stb. verted el az árát, mint sok nagy eszű ember.
(Nekem még kocsim sincs, inkább beraktam 6 millát 5féle részvénybe.. A mostani válság idején szerintem ez a legkifizetődőbb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!