Boszniába és Horvátországba menyi üzemanyagot lehet átvinni?
Figyelt kérdés
Mennénk Horvátba nyaralni és terveztem hogy kannákat megtöltök, mert kint drágább. Mennyi a megengedett ezeknél a 2 országnál?2022. jún. 8. 11:05
11/12 anonim válasza:
Brac kopptól koppig 40km, de ne menjünk bele, mások vagyunk. Rosszul gondolod, én nem választanám (nem választottam) a spórolást, eleve nem mennék Bosznián keresztül, időben a Horvát autópálya gyorsabb annak ellenére, hogy km-ben több. (Éjjel indulnék, hogy ne legyen dugó, és aludjanak a gyerekek.)
12/12 A kérdező kommentje:
igen kopptol koppig 40-50 kilometer viszont ha minden egyes szegletet (legalabbis a nagyjat) bejarod hamar osszejonnek a kilometerek es a literek foleg szerpentinen. En is ejjel indulnek. Viszont Bosznia elkerulesen nem is gondolkodtam meg ennek utananezek majd hogy hogy lenne jobb
2022. jún. 9. 08:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!