Hány éves autóval jársz?
Kérlek, őszintén szavazz.
Ha van több autód is, amik más-más korosztályba tartoznak, azt jelöld meg, amivel napi szinten / leggyakrabban jársz.
Leírom. Napi használósom 15 éves, ezt használom a mindennapokban.
Ezen kívül van egy 20 éves autóm 2 évvel ezelőtt napi használós volt évekig hajtottam, de olyan hibája lett ami miatt úgy gondoltam betolom a bontóba inkább mert többe került volna a javítás mint amennyit megért az autó főleghogy más apróbb bajai is voltak amik miatt műszakin sem biztos hogy átment volna. Eredeti tervem volt hogy veszek egy max 10 éves de inkább fiatalabb autót és a régi el lettvolna adva, de akkor még simán használható volt és eltudtam volna adni. A hiba amikor előjött sürgősen kellett másik autó így maradt 10 év feletti mert csak annyi pénzem volt és mivel sürgősen kellett így túl sok választási lehetőségem sem volt. Gondoltam arra hogy 1 év után lecserélem de annyira megszerettem hogy már eszem ágában sincs. A régi autót végül rendbe raktuk mert egy ismerősöm aki bontóba szokott néha dolgozgatni másod állásban szólt hogy bekerült egy ugyanolyan autó és annyi baja van hogy rohad az alja de kegyetlenül viszont rengeteg jó alkatrész van benne és beszélt a főnökével aki mondta hogy ha odamegyek kiszerelni haver segítségével akkor egy elég jelképes összegért elvihetem. Persze éltem a lehetőséggel mert nagyon sajnáltam aztaz autót. Aztán haverral be is építettük az "új" alkatrészeket pár apróságból újat vettem csapágyakat, meg csöveket stb... és egyedül a fékbetétekre meg engéscsillapítókra kellett pénzt kiadnom így az azautó kapott még egy esélyt. Mivel meg volt a másik így a régi megmaradt amolyan tartalék családi autónak, amit igazából első sorban testvérem használ, meg néha a feleségem megy el vele az anyjával nagy bevásárlásra mert abba jobban tudnak pakolni....
Napi: 11éves
Ezen kívül tartaléknak megtartottam a régit, 22éves. Ki lett lakatolva, azon kívül semmi baja, rendszeresen karbantartottam, sajnálnám eladni.
Napi szinten a ceges autoval jarok, de az nem a sajatom. Amugy 11 eves.
Amivel elotte jartam dolgozni, azzal most csak hetvegen jarok, ez egy 15 eves auto. Remenyeim szerint jovore lecserelem, foleg ha lejjebb mennek az autok arai.
Ezen kivul van egy 6 eves auto amit a felesegem vezet, en meg csak akkor ha megy az egesz csalad valahova.
A mostani 17 éves, de volt olyan időszakom amikor egy tőlem idősebb autóval jártam.
Ma már sajnálom hogy nincs meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!