Hány éves autóval jársz?
Figyelt kérdés
Kérlek, őszintén szavazz.
Ha van több autód is, amik más-más korosztályba tartoznak, azt jelöld meg, amivel napi szinten / leggyakrabban jársz.
2022. jún. 7. 15:58
14/18 anonim válasza:
32 évessel. Ez most a napi használósom, de őt csak fájó szívvel használom erre. Alapból egy fiatalabb (30 éves) lenne a rohangálósom, de az most nem működik😢
A 35 éves meg igazából nem is tudom minek van, megvettem úgy, hogy nem működött, azóta se volt időm megcsinálni, bár nem mintha olyannagy szükségem lenne egy 3. autóra így, hogy havi 1000 km-t sem megyek...😅🤷♂️🚗
15/18 anonim válasza:
Öt éves. Sokat megyek vele, közel 200 000 km van benne. Fél éve rendeltem újat, talán januárra meglesz.
16/18 anonim válasza:
20 éves, 3 hengeres Opel Corsa C.
18/18 anonim válasza:
39 èves OT-s az egyik,
30 èves Golf 3,
a 2101es Lada meg a fene tudja. Ebből csak a 39 èvesen van műszaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!