Mez nélkül szokás vezetni nyáron?
nem ajánlatos
beleizzadsz az ülésbe, aztán büdös lesz az autód
Kombájnon aratás közben simán.
A légkondicionált Toyotámban kizárt.
1x próbáltam ki még 2 éve, annyira nem volt rossz érzés de ahhoz képest soha többet nem vettem le.
Próbálj hordani valami oversized pólót, méretednél 1-el nagyobbat és akkor talán valamennyivel kibírhatóbb az utazás.
"nyáron sokszor bringázok póló nélkül"
Az eddigi legjobb példa!!! Köszönöm.
"Falun nem működik a klíma?"
Van, hogy nem akarsz klímázni... Mert keveset utazol, nem hűti le addig az utasteret. Vagy csak szimplán spórolni akarsz az üzemanyaggal (lásd hivatásos sofőrök, ahol ez fontos).
Amúgy én sem vezetek pulcsi nélkül, de azért igyekszem nyitott szemmel látni a világot.
Hivatkoztak arra, hogy póló nélkül beleizzad az ember nyáron az ülésbe. Visszakérdeznék: Miért, ha rajta van a póló, akkor azon nem üt át az izzadtság? Van némi különbség, persze, de az idő teltével így is úgy is teleszívja magát izzadtsággal az ülés.
Nem csak az ülés lesz izzadságszag, de a szőrős hónaljadból is fog áradni a savanyú szag, amikor belépsz a benzinkútra vagy máshová valamit venni, meg aztán a rendőröknek is feltünő leszel, olyan nepperes, huligán, sötét alak stb. 👅
Én csak jóbol irtam ezeket. 😂
"Van, hogy nem akarsz klímázni... Mert keveset utazol, nem hűti le addig az utasteret."
Hát ha még a szomszédba vagy a sarki kisboltba is kocsival mész akkor nem hűti le a kocsit... :D
"Vagy csak szimplán spórolni akarsz az üzemanyaggal (lásd hivatásos sofőrök, ahol ez fontos)."
Hát mondjuk lehet nem a klímán fog sokat spórolni aki spórolni akar, cserébe nem fog elájulni és leszaladni az útról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!