Mi lehet az indoka annak, hogy egy autót 1 éves korában 13.000km-rel eladnak?
Figyelt kérdés
Nem, nem akarok ilyet venni. Csak kíváncsiságból kérdezem. Nekem jelenleg egy 4 éves autóm van, a garancia éppen most járt le róla, de teljesen újszerűnek érzem, eszembe nem lenne megválni tőle.
Egy ennyire új, még garanciális autót mi okból adhatnak el, azon kívül, hogy valamilyen okból SOS kell a pénz valami másra?
2022. jún. 1. 08:42
21/25 anonim válasza:
Igen, akkor volt keszlet. Most nincs. Semmibol sincs keszlet, elszallt a nyersanyag, az energia ara, nincs chip, ugyhogy bizonyos tipusok mar csomagokat modositanak, mert pl. nem tudnak tolatokamerat beepiteni. Siman kinezem hogy valaki aki megvette 1 v 2 eve az autojat, az akar milliokkal az eredeti ar felett tudja eladni.
22/25 anonim válasza:
Már nem tudom melyik márkánál volt, de olyat is csináltak, hogy rádiót sem raktak az új autókba, hanem a helyére csak egy múanyag lapot, és mondták a tulajoknak, hogy szólnak ha lesz rádió, és ingyenesen beépítik. :D Szóval durva. Már javult valamit a helyzet, de még mindig egy nagy fos az egész.
23/25 anonim válasza:
22-es: az a Suzuki. A/N a konfigurációban (audió nélkül) - úgy "csak" fél- egy évet kell rá várni. Ráadásul bizonytalan.
Viszont itt - legalábbis a Dunában - ajánlottak két opciót, amit beszerelnek őt, tehát nem gyári, de rendes, működőképes rádió. Az egyik verzió asszem Sony volt, szóval nem rosszak.
24/25 anonim válasza:
*Rádióval bizonytalan akart lenni. Arra akkor legalábbis, amikor ezt intéztem, semmit az ég világon nem tudtak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!