Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet az indoka annak,...

Mi lehet az indoka annak, hogy egy autót 1 éves korában 13.000km-rel eladnak?

Figyelt kérdés

Nem, nem akarok ilyet venni. Csak kíváncsiságból kérdezem. Nekem jelenleg egy 4 éves autóm van, a garancia éppen most járt le róla, de teljesen újszerűnek érzem, eszembe nem lenne megválni tőle.

Egy ennyire új, még garanciális autót mi okból adhatnak el, azon kívül, hogy valamilyen okból SOS kell a pénz valami másra?

2022. jún. 1. 08:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

#10: Az nem családtervezés és nem okos dolog, ha egy évre előre nem tudja, akar-e gyereket. 9 hónap, amíg a világra jön, a maradék 3-ban már bőven meg kell lennie a döntésnek, hogy gyereket akar.

Ja, és mutass már nekem olyan használt (pár éves) autót, ami új árában van! Ahogy kihozod a szalonból, rögtön százezreket csökken az értéke!

2022. jún. 1. 14:04
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

"Ez is hülyeség. Ha valaki az álomautóra vár, nem új kocsit fog venni arra az 1 évre, hanem pár éves használtat. Már persze ha nem ellensége a saját pénzének."

Most attól, hogy te arrogánsan lehülyéztél valakit, akit nem is ismersz, attól még az igazság az, hogy de, pont ezt csinálja.

És jelenlegi számításaink szerint nyerni fog vele egyébként, ugyanis legalább árban, de lehet, hogy kicsit drágábban fogja tudni eladni a pár hónapos autót. (Nem ez volt az "akció" célja, csak így alakult.)

Szóval szállj le kicsit a magas lóról, és ne hidd, hogy te mindent mindenkinél jobban tudsz.

2022. jún. 1. 14:04
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Na, arra befizetek, hogy az alig több, mint 1 éves, 16 ezer km-es Corsámat bárki is megvenné 4 millióért...
2022. jún. 1. 14:19
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

2-3, esetenként akár 4-5 éves autókat is el lehet adni mostanában új árban.

Ne a fotelből pampogj elitpapa, hanem nézz körül a való világban.

2022. jún. 1. 14:21
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

#13 ha 4 millaert eladod, holnap megyek erte, mindegy hol laksz.

majd azert elotte nezz mar fel a hahu.hu-ra, hogy hol jarnak a hasznaltauto arak.

2022. jún. 1. 14:23
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
1 éves corsát 4-ért? 5,3m alatt nincs hahu-n 2021-től corsa, szóval nem kell befizetned rá.
2022. jún. 1. 14:30
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
#13 látszik hogy fingod nincs a jelenlegi autópiacról, így okosabb dolog lenne csendben maradni, nem pedig az észt osztani :)
2022. jún. 1. 14:31
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

#13-s

Csak hogy tisztában legyél az árakkal. 2019-es Toyota Yarisom, 1.5 benzin, 112 Le, minden akkor belerakható extrával, 6 sebeségges kéziváltóval. Jelenleg van benne 17 ezer km. 5 millióért vettem, hahun ahogy néztem, 5,5-ért elpasszolhatnám röhögve.

2022. jún. 1. 14:38
 19/25 anonim ***** válasza:
80%

"Na, arra befizetek, hogy az alig több, mint 1 éves, 16 ezer km-es Corsámat bárki is megvenné 4 millióért..."

Az lehet, hogy a te Corsadat nem vennék meg, mert nincs jó állapotban... ezt csak te tudhatok.

Ami biztos, hogy az én 1,5 éves Scalamat beadtam a Skoda szervizbe nyári gumicserére, és ajánlottak érte saját maguktól ott kapásból a szalonban 10.000.000,- Ft-ot. (Listaáron 9 millió volt, mikor vettem, de én 7,2-t fizettem érte kedvezményekkel - akkor még pont utoljára léteztek talán ezek a kedvezmények, amikor én vettem az autóm. Ami tény, hogy azóta szereltettem bele gyári riasztót, aminek szintén természetesen van egy értéke.)

2022. jún. 1. 14:40
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

Oké, elnézést kérek, én vagyok a hülye.

Azt tudtam, hogy emelkedtek az auók árai és hogy mostanában hónapokat kell várni még egy Vitarára is, amit ugye itthon gyártanak, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ENNYIRE elszálltak az árak.

Corsa-ból most Hahu-n 5 millióért hirdetnek olyat, amiben még érintőképernyő sincs, csak a sima bluetooth audio. Az enyémben meg 4 elektromos ablak, smartphone tükrözés és fűtött ülés is van. Másfél éve 4,5 millióért vettem, készletről, szóval várni se kellett rá.

2022. jún. 1. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!