Milyen fizetéssel milyen autót engedsz meg magadnak?
Tudom, ez más pénztárcájában turkálás, de anonim talán vállalható infó.
Igazából azért érdekelne, mert az utóbbi 2-3 évben látványosan sok luxusautót látok az utakon (pesti vagyok) és nem tudom, hogy csak én vagyok-e relatíve csóró/igénytelen az autómra, vagy az emberek többsége ennyire priorizálja azt, hogy milyen autóval jár és ezért akár nagyobb összeget költ rá vagy eladósodik évekre?
Nem török pálcát senki feje felett és Ti sem tegyétek egymás között, nekem is van olyan ismerősöm akinek szerelme az autója és rákölt egy vagyont úgy, hogy mellette nem megy a családdal nyaralni, de olyan ismerősöm is van, aki milliós fizetés mellett egy 2010-es Swift-tel jár melóba, mert olyan pozícióban van, hogy nem fontos az autóval megjelennie sehol és egyszerűen arra, hogy A-ból B-be eljusson és parkoljon, ez a legjobb neki.
Na a sok irigy még ezeket a válaszokat is képessek lepontozni😃
Kiváncsi vagyok arra a szánalmas életre, amiben ez okozza a legnagyobb boldogságot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!