Fél éve kereskedésben vásárolt autón motorhiba keletkezett, amely több százezer ft kárt jelent. Az autó alig volt használva. Jogilag mit léphetek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 09:08
1/14 anonim válasza:
Fennállt a hiba vásárláskor?
Bizonyítható?
Ha igen, akkor tudsz mit tenni, ha nem, akkor tudod te is.
2/14 A kérdező kommentje:
Dehogy állt fenn vásárláskor. Mivel kattog az autó, és jelenleg nem is lehet vele elindulni, mert mégnagyobb problémát okozhat, videót készítettünk róla.
2022. máj. 25. 09:16
3/14 anonim válasza:
Fél év használat után akarsz egy olyan hibát megreklamálni, ami nem állt fenn a vásárláskor? Ezen semmilyen videó nem segít.
4/14 A kérdező kommentje:
bocsánat, a kérdést értettem félre:) Nő vagyok sorry. Nem tudtam róla,hogy fenn állt.
2022. máj. 25. 09:33
5/14 anonim válasza:
Megosztanád ezt a videót? Milyen autóról beszélünk?
Általában nem szokott minden előjel nélkül ilyen módon meghibásodni. Olajcsere hiánya, olajszint alacsony állapota nem állt fent?
7/14 anonim válasza:
"Dehogy állt fenn vásárláskor" ez esetben semmi felelőssége az eladónak.
8/14 anonim válasza:
Sajnos semmit nem tehetsz , csak annyit hogy megjavittatod a saját költségedre.
AZért fél év után nem gondoltad komolyan hogy majd a kereskedés fogja neked megjavittatni.
9/14 anonim válasza:
Ha legközelebb ilyet meg akarsz reklamálni, vegyél új autót, arra van garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!