Rossz váltás miatt kigyulladhat a motorhiba jel? (Nissan micra)
Eddig nem volt baja, tavaly megcsinálták a hibáját,azóta semmi baja nem volt, modt engedtem a páromnak vezetni, kigyulladt.
Az a baj, hogy szerintem nem jól vált, mintha nem szeretne. Pl. kereszteződésbe megáll, aztán nem vált vissza, elindul 2-es, 3-sba. Vagy ha vissza is vált, akkor elkezd gyorsulni és semennyire nem húzatja ki,egyből vált felfele, 1500-2000-es fordulnál kb. Mire 50re felgyorsul,addigra már ötösbe van
Engem csak az érdekelne hogy a banatba lehet elindulni hármasban?
Nekem már kettesben lefullad az autó ha úgy akarok veletlen. Biztos hogy nem tesz jót a motorjának.
A mai modern autók már kiirjak hogy mikor valtsal felfelé, az enyém is csak hogy nem jó értékeket mutatnak, nekem már 40nel otosbe akarja hogy valtsak, lehet ezt neki o is. Otosbe felesleges felvaltani csak kb 80nal
"Rossz váltás miatt kigyulladhat a motorhiba jel?"
Lehet összefüggés.
Ha valaki alacsony fordulaton nagy gázt ad, akkor a hengerekbe több levegő-benzin keverék jut be és a nagyobb sűrűségű közegben nehezebben ugrik át a szikra. Nagyobb feszültség kell és ezt már a gyujtórendszer halódó darabjai nem bírják és áthúznak. A kompjuter számolja az égéskimaradásokat és ha úgy gondolja, hogy ez már túl sok, akkor kigyujtja a csekk-and-dzsinn-t.
Rendbe kell hozni a gyujtásrendszert.
modt engedtem a páromnak vezetni, kigyulladt.
na itt követted el a hibát barátom
3-asban el lehet indulni nulláról, gyurinak sikerült a sofőrők címü filmben padlógázzal csusztatással de nem kéne gyilkolászni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!