Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rossz váltás miatt kigyulladha...

Rossz váltás miatt kigyulladhat a motorhiba jel? (Nissan micra)

Figyelt kérdés

Eddig nem volt baja, tavaly megcsinálták a hibáját,azóta semmi baja nem volt, modt engedtem a páromnak vezetni, kigyulladt.

Az a baj, hogy szerintem nem jól vált, mintha nem szeretne. Pl. kereszteződésbe megáll, aztán nem vált vissza, elindul 2-es, 3-sba. Vagy ha vissza is vált, akkor elkezd gyorsulni és semennyire nem húzatja ki,egyből vált felfele, 1500-2000-es fordulnál kb. Mire 50re felgyorsul,addigra már ötösbe van

2022. ápr. 18. 22:02
1 2 3
 11/22 krwkco ***** válasza:
26%

" 'most engedtem a páromnak vezetni, kigyulladt.' na itt követted el a hibát barátom"

Bármilyen hihetetlen számodra, vannak családok, ahol többre becsülnek egy házastársat, mint egy autót.

Ha az illetőnek szüksége és igénye van rá, autót vezessen, akkor nem kérdés, hogy joga van-e hozzá és megadják-e neki ezt a lehetőséget.

A tanulás folyamán (amit a többi családtag tanácsokkal segíthet), lehet az autó hogy károsodni fog.

De az autó egy tárgy. A családtag pedig egy szeretett ember, nem egy rabszolga.

Szóval az autó vezetésre való átengedése nem hiba volt, hanem egy normális család működésének a része.

Ezt már régen el akartam mondani, mert néhány autób.zi, szociálisan éretlen ember rendszeresen hangot ad itt ennek a tarthatatlan véleménynek.

2022. ápr. 19. 10:13
 12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: szerintem erre a maszlagra senki nem kívancsi, nő létemre nem vagyok ilyen nyámnyila, mint te. A saját pénzemen vásárolt és becsben tartott autóm annak adom oda, akinek szeretném. Mivel tudom, hogy a férjem nem jól vezet, így nem sűrűn szoktam hagyni, mert baromi idegesítő, mikor autópályán is 100-al megy a belső sávba és még neki áll feljebb, ha levillogják. Nem mindenkinek van érzéke hozzá. Elhiszem, hogy sértve érzed magad, mert neked sem adják oda a kocsit, de ne haragudj, engem ez nem érdekel
2022. ápr. 19. 11:03
 13/22 krwkco ***** válasza:

Ujabb meglepő dolgot mondok Neked:

Léteznek önérdektől független erkölcsi elvek is. Ha valaki a helyes viselkedésről, emberi kapcsolatokról ír, nem biztos hogy ő is hátrányosan érintett.

2022. ápr. 19. 11:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát persze barátom, mentegesd csak magad ilyen égés után :)
2022. ápr. 19. 11:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Azert én a 11el nem igazán értek egyet minden esetben.

Ha valaki kiirja hogy a férje, felesége, pár hónapos jogsival valamit tönkretett a vadiúj autójában, egyből le van hurrogva hogy minek adta oda nem?

Az ember dolgozik a pénzéért és azért hogy vehessen belőle autót, ha egy 2000es autót vesz ha egy 2022est akkor is az ő penze, ő vette, ő dönti el kinek adja oda. Nagyon hamar hozzá lehet nőni egy autóhoz és akar családtagkent is lehet rá tekinteni, ergo, felted. Nem mered bárkinek odaadni.

Sok családban az anyuka se adja oda a gyerekének az autót, inkább vesz neki egy régebbit.

Nekem mindig odaadtak, de pl a volt barátom egyszer adta csak oda a saját önerőből vásárolt autóját amikor muszáj volt. Teljesen érthető és jogos döntés ha valaki nem sueretne odaadni mert ha netalántán baja lesz a szervizt te fogod fizetni. Így, hogy tudja hogy a férjének problémái vannak a vezetéssel pláne. Szerintem aki ilyenen sértődés meg hogy nem adja oda a párja az autót az eléggé gyerekes viselkedés

2022. ápr. 19. 13:16
 16/22 anonim ***** válasza:
lol nő a kérdés kiíroja? azt hittem férfi aki nőnek adta oda
2022. ápr. 19. 13:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Lol ikszdé
2022. ápr. 19. 13:58
 18/22 krwkco ***** válasza:

"Hát persze barátom, mentegesd csak magad ilyen égés után :)"

Olvasd el újra a 9-es hozzászólásomat. Szerinted ennek alapján én csak kivülről nézegetem az autókat?

El sem tudod képzelni, hogy valakinek akkor is van véleménye, ha ő maga nem érintett?

2022. ápr. 19. 14:29
 19/22 krwkco ***** válasza:

A kérdező párjának, férjének nevezi a személyt akit nem hagy vezetni. Akivel feltehetően egymást megbecsülő közösségben élnek.

Egy 2004-es autót!

Mert ő "a saját pénzén vásárolta". Sok ilyen család van, fordított nemi felállásban, ahol a férj az első hiba után elveszi a volánt a feleségétől, aki emiatt soha nem szerez gyakorlatot. Mert, hogy jajistenem az autónak baja lesz.

Egyébként egy kis szakmai hozzáértéssel látni lehet, hogy a kérdező párja nem rontotta el az autót. A nem megfelelő sebességválasztással legfeljebb a kuplungot lehet elkoptatni, de itt nem ez történt. Ha igaz a 9-ben leírt feltételezésem, akkor csak egy kezdődő hiba került napvilágra.

2022. ápr. 19. 14:42
 20/22 A kérdező kommentje:

krwkco, felesleges okoskodnod, a férjem már azelőtt sem tudott vezetni,mielőtt összejöttünk volna, sajnálom, hogy neked sem engedik otthon a vezetést,pedig láthatóan a hozzá nem értéseddel szívesen tönkre tennéd más tulajdonát és fura neked, hogy más vigyáz a használati tárgyaira.

A kommenteket meg olvasd el újra, mert azokat sem sikerült értelmezni pubika :)

2022. ápr. 19. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!