A benzinkutakon miért nincs ingyenes mosás?
Nem minden kúton ingyenes a wc. Van olyan, ahol fizetni kell érte.
Én egy időben mindig ugyanarra a kútra jártam. Minden héten eltankoltam 30-35 liter prémium gázolajat. Tehát havi szinten sem kevés pénzt hagytam ott. Nyári időben gondoltam, hogy tankolás után a kirakott vödörben lévő lével és ablaklehúzóval a szélvédőről és a fényszórókról a rengeteg bogárhullát nagyjából lemosom. Elkezdtem, erre a kutas messziről óbégatva letegezve elkezdi, hogy mit képzelek én, az nem azért van ott, hogy én kicsit mossak... én meg csak pislogtam hogy most mi van, mi rosszat tettem. Már helyeken inkább fel szokták ajánlani hogy segítenek, megcsinálják. Mindegy, visszaraktam, a kúton írásban is panaszt tettem a stílus és bánásmód miatt. Majd akkor láttak azon a kúton utoljára. Szerencsére csak azon az útvonalon, ahol naponta munkába járok 6 db másik kút is van, így bőven van választék.
Szóval a lényeg, van olyan kút, ahol egy vödör lét sem használhatsz a szélvédő lemosására, mert úgy látszik luxus és csak dísznek van kirakva, nemhogy ingyen komplett kocsit moss.
Utólag belegondolva amúgy azon a kúton ahol történt az eset, van fizetős kefés mosó is. Lehet, hogy azt nehezményezte a kutas, hogy egy szélvédőtisztítás miatt nem fizettem be a komplett mosási programra a mosójukban.
Mert a mosó is pénzbe kerül. Mire elkészül egy kisebb 50-100 millió elszaladt.
A kocsid ér 1 milliót megse használhatja bárki ingyen, de a 100 milliós mosot te meg szeretnéd. Ez király gondolat de eléggé inkorrekt
És a benzin miért nincs ingyen?
Felszállok a buszra, nem veszek jegyet, az is ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!