V8asbéka kérdése:
Autómosás után ki mivel fújja ki a résekből a vizet?
Figyelt kérdés
Gondoltam arra, hogy esetleg beszerzek egy kézi akkus légfúvót (például: [link] - nem a kompresszor), esetleg valakinek ilyen géppel tapasztalata van-e?2022. ápr. 22. 14:21
1/13 anonim válasza:
Benzines lombfújóval, brutál amit az tol, ki is szárítja a réseket kapásból.
2/13 anonim válasza:
Ha már kompresszort akarsz akkor vegyél egy normálisat , az egy gagyi valami.
Szerintem ez nem is arra való kifujatsd vele.
4/13 anonim válasza:
Rendes autóm van. Nem foglalkozok holmi tudománytalan baromságokkal. És ráadásul nem adnék pénzt olyan vacakért, amiért a kérdező fontosnak tart.
6/13 anonim válasza:
#4 Egyébként igazad van. Én is csak ha a motorteret tisztogattam azt szoktam kifújni, illetve nyáron a motort, ott azért megmaradna a víz itt-ott.
Lombfújós voltam.
7/13 anonim válasza:
Ez az akkus cucc nagyon kis teljesítményű. Semmire nem mész vele. Talán egy lombfúró már tudna jelentős légáramot generálni. De miért nem mész az autóval egy kört? A menetszél simán kiszárítaná.
9/13 anonim válasza:
Mikroszálas ronggyal letörlöm a gumikédereket és környéküket.
Amúgy meg az idő megoldja a száradást.
Nem teljesen értem mi az a rés amiből ki tudod fújni a vizet, de nem száradna meg magától.
10/13 anonim válasza:
Én nekem alig 100 méterre van az önkiszolgáló mosó. Oda elgurulok lemosom, aztán haza be az udvarra és akkor kompresszorral meg levegő pisztollyal kifújkálom résekből a vizet, és mikroszálas törlővel áttörlöm az egész autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!