Hengerfejes az autó?
Észrevettem, hogy minimálisan fogy belőle a fagyálló, és pici folyás van a tartály alján. Úgy vettem észre, hogy annál a kis túlfolyo lyuknal folyik. És nyomás is van a tartályba. Plusz még fűtés sincs a kocsiba. Hengerfejes lenne? Motorikusan teljesen jó, 2.0 crtdi.
Mi lehet még? Esetleg létezik, hogy nem jó a szelep a kiegyenlítő tartaly sapkajan, és megnovekszik a nyomás, nem nyit ki a szelep, és azért nyomja ki a vizet a kis lyukon? De gondolom nem ez van, mert ettől még kellene lennie futesnek, nem?
Hétfőn tudom csak szerelőhoz vinni, de nagyon ideges vagyok miatta.
8-as: Azt megkérdezhetem hogy a kiegyenlítő tartályban a kipufogógáz szag az hideg motornál is érezhető kell legyen, ha hengerfejes a kocsi? Úgy logikázok hogy akkor még zárva a termosztát, csak a motorban kering a fagyálló,a kiegyenlítőig ekkor nem jut el, német kocsi, a kiegyenlítőn van a sapka.
Ha viszont már kinyit akkor 80-90 fokos a víz, akkor már a nyomás miatt nem lehet lecsavarni.
Kösz a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!