Ha ferdén áll a kormány egyenes menetben, de minden más ok, akkor csak leveszem a kormányt és visszarakom egyenesbe?
Figyelt kérdés
Nem húz semerre, jól tartja az utat. Igazából nem igazán zavar, hogy nincs egyenesben, de azért ha mások is utaznak velem, ne higgyék azt hogy lepukkant az autó, mert nem az. Csak leveszem és visszarakom egyenesbe? Így vettem az autót egyébként fél éve, és nem volt vele gond. Titeket zavarna?2022. máj. 12. 00:19
1/7 anonim válasza:
engem zavarna
simán leveszed és felrakod egyenesen
2/7 anonim válasza:
Menj futóműveshez és állíttasd be!
3/7 anonim válasza:
Futóművessel kellene megnézetni először
4/7 anonim válasza:
1. Azt hiszed úgy megy hogy simén leszeded.?
5/7 anonim válasza:
4. Én soha nem láttam még robbantott ábrán sem, de lehet egyáltalán másképpen felszerelni, igazítani egy kicsit? Erősen kétlem.
Nem vagyok műszaki zseni, de ha ferdén áll, miközben a kocsi egyenesen halad, akkor máshol van baj, nem a keréken. De ha 1. mutat nekünk egy Hogyan... videót? Mutassa meg nekünk.
6/7 anonim válasza:
Nem. Vidd el futóműveshez, aki beállítja a kormányösszekötőket és egyebeket, hogy középen álljon a kormány, meglegyen az egyenesfutás.
7/7 anonim válasza:
#4 igen, pontosan simán leszedtem
akkusaru le, vártam, légzsák kipattint, szalagkábel leköt, majd középen az anyát levettem és jött is le a kormány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!