Nem jön vissza a kormány egyenesbe?
Nem jön vissza az autó kormánya kanyar után egyenesbe.
Újak benne a gömbfejek, a toronycsapágy, a lengőkarok. Ma volt futómű állításon.
Elektromos a szervó, de az sem dolgozik már ezer éve. Lehet ennek közé ahhoz hogy soha nem jön vissza középre a kormány?
Megnézném hogy hogy közlekedsz rossz szervóval. Nekem volt egy kotlákom amin elromlott az elektromos szervó és 2 kézzel tépve a kormányt alig tudtam hazagurulni az autóval. Mivel nem dolgozik az elektromotor ezért az visszafogja kormányművet, tekerni gurulás közben is alig tudod, cserébe viszont az útegyenetlenségek sokkal jobban visszaütnek a kormányra és instabilabb az autó. Kb 1km-re döglött be a házunktól, városon belül lassan hazagurultam de városon kívülre tuti nem mentem volna így, főleg nem hosszútávon használni.
Te mégnnem tudod milyen egy rossz elektromos szervó
Hát erre nem tudok mit mondani.
Akkor biztos jó a szervó :D
Nem a szervo miatt megy vissza középre a kormány.
A kerékdőléssel van összefüggésben. Úgy van kitalálva, hogy ahogy forog a kerék úgy visszaforgatja középre a kormányt.
Szerintem a futómű körül nincs rendben valami.
Angolul youtube-on:
Ha ennél a modellnél nem lehet állítani a kerék dőlését akkor mi okozhat ilyesmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!