Mi a legjobb stressz csökkentésre?
Holnap lesz a 3. Forgalmi vizsgám, a vezetéssel semmi bajom nincsen, a feladatokat amit kérnek vizsgán illetve a vizsgaútvonalakon gyakorló órán már hibátlanul végig megyek, de egyszerűen amikor vizsgára kerül sor elkap az idegesség és a remegés. Ezen ment el az első két vizsgám is. Próbálok nem arra gondolni hogy nem a vizsgabiztos ül hátul hanem pl az oktatóm egyik haverja, akit el kell vinni valahova mégis elkezdek remegni és nem tudom kontrollálni. Valami ötletek hogyan tudnám ezt leküzdeni? Előre is köszönöm a válaszokat! :D
19/L
Szánalmas, a sok fütyiverő meglátta hogy 19/l és egyből a szexet ajánlgatja.
A legjobb, ha belegondolsz egy kicsit, hogy a világon semmi nem fog történni, ha megbuksz.
én elsőre levizsgáztam, és nincs ilyen. Ha túlléped 1 kmh-val is akkor buktatnak, de indokolatlan lassúság az hibapont, mint az üresben gurulás, vagy ha keveset nézed a visszapillantó tükröket. Amik instant bukták:
1. gyorshajtás
2. egyirányuból balra kanyar előtt nem balra huzódás
3. elsőbbség meg nem adása
4.stop táblánál nem megállás
5.irányjelző elmulasztása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!