Csak én gondolom úgy, hogy egy modernebb jobban felszerelt autó relatívan kevésbé öregszik annyira mint egy fapad autó?
Oké hogy idővel ez-az ugyanúgy elromlik ezekben az autókban is de nem ilyen értelemben nem öregszenek.
Egy ma 15-20 éves kocsiban is lehet navi, multimédia, ülésfűtés és hasonló extrák.
Ilyen értelemben kevésbé látszik meg rajtuk a kor?
Hiába van benne navi, az elavult már, nincs hozzá új terkép sem, az infotainment lassú, körülményes.
Ezek az extrák semmit nem tesznek hozzá egy kocsi használati értékéhez 10 éves korban sem.
A belter ugyanúgy öregszik ülésfűtéssel meg anélkül is :)
És 20 év alatt sanszos hogy már rég nem megy az ülésfűtés sem, mert 10x betérdelt valaki lendületből.
Szerintem minél több extra, annál fájdalmasabb az öregedés.
az én kocsim tizenhét éves, akkor prémiumnak számított. de ma is hibátlan. Nem minden régebbi autó kapott olyan alvázvédelmet, mit a 2000 utániak..változott a technika, ez látszik az újabb autók alváz/üregvédelmén is..a felszereltségről nem is beszélve.
Szerintem ránézésre kevésbé öregszenek..hibátlan, csillogó dukkó, sértetlen, rozsdamentes kipufogó, finomabb motor...
Az ülésfűtés az miért az szerinted?
Köze nincs az öregedéshez a többinek sem.
Nyilván a kérdező arra próbált kilyukadni, hogy ha megnézel egy 15 éves, akkor jó felszereltségűnek számító autót, amiben benne voltak a felsorolt extrák (amik ma már szériák nagyrészt), sokkal kevésbé érződik öregnek a kocsi, mint egy ugyanolyan korú fapados.
És egyébként van benne valami
fordítva ülsz a szamáron
Egy öregebb kevésbé felszerelt autó relatívan kevésbé öregszik annyira mint egy elektronikával teletömött modern autó amiben minden nap felvillan egy hibalámpa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!