2005 után gyártott Suzuki Swift esetében hogyan lehet megállapítani, hogy az autó milyen felszereltségi szintű (GC, GL, GLX, GS)?
Alap extrákról felismerhető de ott is szoktak lenni változások attól függ ki mit kért még hozzá.
GC - fapados verzió - ABS, 2 légzsák, központi, szervókormány.
(Fordulatszám nélküli óracsoport, kapaszkodók nélkül stb. de ez eltérő lehet) + amit kértek bele.
GL - GC-nek egy jobb változata, sok mindenben nem tér el.
GLX - állítható kormány, távirányítós központi, elektromos tükör,ablak elől. + Amit kértek bele.
GS - A csúcs, ebbe már alap volt a klíma, kormányról vezérelhető rádió, füthető ülés, ködlámpa, 1-2 optika és oldal/függönylégzsák.
De igazából ez mindegy mivel én már találkoztam olyan autóval is ami full fapados GC, de például kértek bele klímát. Így GC-AC néven ment.
Legtöbbször egy GLX-el nem tudsz mellélőni, de lehet találni értelmesen felszerelt GC-t is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__76..
Pl.A Gc-ben nincs elektromos ablak és visszapillantó,fordulatszám mérő.GLX-ben ezek már megvannak.A Gs-ben pedig kényelmi extrák vannak.Digit klíma.Kódfényszóró stb
Köszi :) Az az igazság, hogy az enyém a Swift, csak ez az infó semmilyen papíron nem szerepel :D
"GS - A csúcs, ebbe már alap volt a klíma, kormányról vezérelhető rádió, füthető ülés, ködlámpa, 1-2 optika és oldal/függönylégzsák."
Ez mind benne van, plusz a kulcs nélküli indítás is. Egyedül már csak a digitklíma nincs benne, amiről tudok, hogy még létezik. Ezek szerint az enyém is GS lehet?
3-as:Mármint elektromosan állítható visszapillantó.
A fene tudja,hogy a Gs-ben széria volt e a digit klíma vagy annak is volt felára.Viszont ha esetleg el akarod adni valamikor akkor ezzel a felszereltséggel egész nyugodtan írhatod Gs-nek is.Nem oszt nem szoroz.
Hálás kis autók.Én még jó sokáig szeretném hajtani a Glx-emet.
Gagyi nagyon az extra kínálatuk... sok olyan nincs benne alapból, aminek KÉNE hogy legyen.
Mi a tökszár az manapság, hogy NE legyen ALAP az oldallégzsák? Vicc. Persze olcsó, de nem véletlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!