Szerintetek megeri +1,500, 000 Ft-ert Opelt venni ugyanolyan felszereltseggel, mint Suzuki Vitarat?
Na hát kinek a pap kinek a paplan!
Nem az a kérdés hogy én szerintem vagy a másik szerint megéri-e, hanem az a kérdes hogy Neked Megeri e
Milyen Opel?
Autónál értelmetlen a "megéri" - egyik sem éri meg az értékvesztés miatt.
Suzuki vs Opel...
Suzuki Wagon R, Opel Agila.
Lényegében ugyanaz, csak az Opel drágább volt, és furcsa módon semmivek sem bizonyult megbízhatóbbnak a Suzukinál.
Az autógyártás is globalizálódott, nincsenek már egyéniségek az autók között sem.
Egy Renaultot sikk nem szeretni, mert francia, a Nissan meg szuper, mert japán... valójában meg közös konszern.
Az Opel meg Citroen lett, amit sokan nem kedvelnek, holott nem olcsók :-)
Mert egy suzukival nem
En inkabb sx4 s crosst vennek
Nagyobb es szerintem jobban is nez ki a vitaranal
Jó autó az a Vitara, pofás is. Ami miatt nem tudtam vele megbarátkozni, az a beltér minősége. Finoman szólva a burkolatok, gombok anyaga nem a legjobb. Ez az amiben a mostani Opelek (pl K Astra, Insignia, stb) sokkal jobbak.
A kérdés, hogy csak ez megér-e ekkora felárat, ha minden paraméterében (teljesítmény, fogyasztás, stb) valóban ugyan olyan a két autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!