Mivel szinte már sosincs hó, megéri 4 évszakos gomira átállni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 16:11
11/13 anonim válasza:
Ismerek olyanokat aki évekig csak télivel meg nyárival jártak, ha ÉSSZEL vezetsz majdnem hogy mindegy mi van a kocsidon. Viszont, 4évszakost általában azoknak ajánlják, akiknek kisebb teljesítményű autójuk vah és nem mennek túl sokat sem.
12/13 anonim válasza:
#11 Ha az ismeeősöd nem kerül olyan helyzetbe ahol a gumija határait kell feszegetni, akkor persze hogy azt mondják rá hogy tökéletes. De ha majd olyan helyzetbe kerülnek hogy satuzni kell egyszer, és a nyári gumi télen csúszik még 2 métert, akkor a téli esetén az előtte álló autó/ember/szarvas előtt nem, csak már benne fog megállni.
Ez olyan mintha azt mondanám hogy évekig nem volt rajtam biztonsági öv, és lásd nincs semmi bajom, ezért minek is hordaná bárki.
13/13 anonim válasza:
11egy vagyok. Én konkrétan 4evig jártam nyárival télen. Kellet már vele télen satuznom mert egy hülye pics@ nem adott elsőbbséget. A kocsi keresztbe vágta magát, de mivel én lassan mentem sem koccanás sem semmilyen sérülés nem történt. De ell az élethez szerencse is. Már most már télen télit használok hó és jég esetén pedig ugyanúgy lassan megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!