Üdv! Eladtam egy autót több,mint két hónapja.Eladáskor azt mondtam fél éve volt rajt vezérlés csere(nem tudom bizonyítani)de a vevő szereltette az autót(vezérműtengelyt cserelt) szerelés után eltörött feszítőtőcsavar motor kuka. Rám akarja kenni?
Te csak abban a tekintetben vagy hibás, hogy megvettél egy autót, amiről tudtad, hogy otthpn kókányolja a csávó. Momdjuk ez sem róható fel neked, hisz a fasz se gondolná, hogy hozzányúl ilyesmihez, ha nem ért hozzá...
Igazából erre nem igazán tudok mit mondani, ilyen nem szokott csak úgy a semmibe eltörni, ha mégis, akkor még szerelés k{zben.
Jaa, hogy te adtad el neki. Az más.
Mint írtam, nem szokott az csak úgy eltörni, vagy ha mégis akkor még szerelés közben. Mehet a 🌳szba a kocsijával, neked ahhoz már semmi közöd. Ez tulajdonképpen mondhatni egy szerelési hiba. Nincs olyan, hogy gondol egyet s a csavar hogy ő most akkor eltörik.🤷♂️
Nem valami kolompárnak adtad el az autót?
Azoknak maximum köszönni, semmi többet.
A kérdést sem értem igazán. Ha ŐK törik bele a csavart akkor neked ahhoz mi közöd???
Ez valami koszos cigány igaz?
Küldd el a halál faszára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!