Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek nem hülyeség...

Szerintetek nem hülyeség azért lecserélni az autót mert valakinek a városban lett egy ugyanolyan?

Figyelt kérdés

A barátomnak 4éve van egy Toyota MR2-je, nagyon szereti és csak nyáron használja. Kb egy hónapja látott egy ugyanolyan autót a városban és már el akarja adni,mert már nem annyira egyedi.

Szerintem ezért butaság lenne, főleg, hogy nem is tudja kié, mert csak 2-3 alkalommal látta, talán nem is ide való és csak átutazóban van.

2022. máj. 2. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:

🤦‍♂️

Igen, hülyeség. Mondjuk én mondom, aki nem tudja milyen érzes az, amikor a városban nem csak neked van az adott típusú autód.... valószínűnek tartom, nem adnám el, ha látnék még egy ilyet a városban.

2022. máj. 2. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, mert ha igazán szerelemből szeretné azt a toyotát, akkor meg sem fordulna a fejében az eladás. Szomorú de ez van.
2022. máj. 2. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan adja el, aki hülye ugráljon.
2022. máj. 3. 07:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is adhatja, ingyen 😃
2022. máj. 3. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze, adja el.

Ez olyan érzés lehet, mint mikor 1 éves az iphone-od, és már mindenkinek olyan van, akkor gyorsan veszel egy új modelt, mert azzal egyéniség leszel, aztán fél év múlva már megint 5 haverodnak van ugxanolyan akkor már megint nem "menő".

2022. máj. 3. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Kb. ovis szint ez. Ha ilyenért eladja, akkor nem is az autót szereti, hanem azt, hogy mások mit gondolnak róla.
2022. máj. 3. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:
6nal a pont!
2022. máj. 3. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!