Mire jók a Suv-ok és miért szeretik az emberek ezeket venni?
Nem tudom, de hogy mindig látok valahol embereket szenvedni velük parkolás közben az tuti :D
Velencén a korzón rohadt szűkösek a parkolóhelyek, alig férnek be oda velük...
Pakolás szempontjából nem sokkal több cucc fér beléjük mint egy kombiba.
Biztonság szempontjából szerintem egy C vagy E merci biztonságosabb mint egy nagy batár suv.
Kényelmes a ki-beszallas, mert inkább felfelé mész, mint lefelé.
Nagy hely van benne, így komfortosabb a közlekedés.
Az enyém 4x4-es ami kifejezetten jól jön amikor meló miatt vidéki faluszéleken kell autózni.
Autópályán is jól viselkedik, dízel és erős is, szóval jó vele hosszabb távokon utazni.
Ja, és vonatok is vele néha hajót. Azt egy személyauto nem nagyon húzza el. Solyázásról nem is beszélve...
7: igaz, de csongrádnál a sárból egy 19 lábas kis csónakot se lehet mindig kihuzni, én egy honda accorddal csináltam anno, rossz volt nézni ahogy a dupla kipuff bugyogott a viz alatt, és a gyári ültetett sportfutómű se volt oda való..
Tény persze hogy egy halom helyen az még kihúzható, sőt vontatásnál semmi gond nem volt az 1.6 tonnával, csak hülyén nézett ki hogy az autó kisebb mint a vontatmány.
azt lett suv, sokat eszik szivok vele mert mindig baja van, de arra jobb.
Más előnye nincs.
Azért jobb egy terepjárónál, mert nem az. Mire megyek egy platoval, ami egy pickupban van? Nincs rá szükségem.
Klasszikus terepjaro pedig egyrészt nem jó autópályára, másrészt másfélszer drágább mint egy SUV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!