Miért szeretik az emberek mezítláb vezetni a kocsit?
Én még nem láttam senkit sem mezítláb vezetni. Ilyen hülye videókon kívül.
Nem vezetek mezítláb. Kényelmetlen, koszos lesz a lábam és nem is érzem úgy a pedálokat.
Persze automatánál nem is kell különösebben érezni semmit :) Biztos ezért megy így sok amcsi.
"direkt elakadnak sárban"
Én sem szeretek mezítláb vezetni, de ebből kiindulva szerintem gyakorlati haszna lehet a dolognak. Ha kocsi már úgyis csupa gané lesz, legalább a cipő megússza! :)
"Nem érzem (illetve nagyon is érzem) a pedált."
Pont ez az, hogy jól lehet érezni. Kicsit gyakorolni kell a vastagtalpú cipő után, de ha belejössz, akkor finomabban tudsz bánni a pedálokkal, mint cipőben.
18 év alatt van pár százezer km a jobb lábamban. De bevallom soha még csak nem is gondoltam rá, hogy ki kellene próbálnom mezitláb vezetni.
Kikapcsolva a kipörgésgátlót, direkt kipörgetni a kerekeket se volt még ingerenciám, mivel saját magam a saját zsebemből fizetem a gumikat.
Elakadni se akadtam még el soha. Ja de! Egyszer céges autóval laza homokos földúton. De végül azt is megoldottam önerőből, nem volt olyan vészes. De eszem ágában nem volt direkt elakadni otthontól 200km-re egyedül a semmi közepén, csak azért hogy videózzak. Valahogy sosem unatkoztam annyira és nem olyan ingerszegény az életem, hogy ilyen izgalmakra vágynék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!