Szeretik a csajok a motoros fiúkat?
Ha valami ütős, és elég erős motorod van, aztán felajánlod nekik, hogy viszed egy körre őket, még szaladnak is hozzád. Nagyon bejön nekik a motorozás, még a komoly, megfontolt nőket is meg lehet őríteni vele. De vannak kivételek is, van amelyik le sem sz**ja, és nem is ülne fel semmi pénzért a motorra.
Amúgy manapság, legalábbis olyan 18 évig, ezeket a gyerekarcú, "cukifiúkat" jobban kedvelik a csajok, mint a normális kinézetű fiúkat, szóval nem tudom mi a gond. Vagy te idősebb vagy?
"A motorozás férfias dolog, ezért buknak rájuk a csajok nem?"
De, ez tény.
Sőt, ha nem jön össze elsőre a jogsi, vagy nincs elég pénz egy mocira, akkor elég lehet egy roller is. Csak keményen kell nézni, mikor áthajtasz vele a játszótéren.
Több az olyan csaj aki magát a gépet szereti, és olyannal akar felvágni aki egy izmos motort hajt.
Én is azért vettem motort idestova 5 éve, mert gyerekként bizsergett a hátam, amikor messzebbről hallottam üvölteni egy motort
Manapság a tucat és divatautó vagyis egy BMW a menő. Veszel egy E46 320d-t. Emellett legyél nagyképű és lenéző és máris tapadnak rád a pénzéhes tiniribik.
21. századi csajozás így működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!