Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek a J Astrát?

Figyelt kérdés

#Civic #Focus #Toyota Corolla #Kia C'eed #Mivel rosszabb a konkurenseinél?
2020. jan. 8. 22:27
1 2
 1/17 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
77%
Én szeretem, nem vagyok ember...
2020. jan. 8. 22:49
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem nagyon sikeredett jóra.
2020. jan. 8. 22:54
 3/17 A kérdező kommentje:
De kifejtenéd miért nem?
2020. jan. 8. 23:08
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
#23.08 Mert nehéz lett.
2020. jan. 8. 23:14
 5/17 anonim ***** válasza:
24%

Az előzmény astrák se voltak már túl népszerűek.

Talán még a g, de már ott megmutatkozott..

Azokkal a csoda láncos motorjaikkal, csörgött, zörgött, erősen olajnyomásfüggőek voltak, nagyon gyengén vannak összerakva.

És enyhén szólva nem szerelőbarát.

Volt, hogy már az első lánccsere után szrakodott a motor, és után sosem lett jó.

2020. jan. 9. 07:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, vettem is egy újat nemrég. Csendes, a turbós motor miatt 2500 alatt forog 130-nál. Az anyagfelhasználás jó, a xenon tökéletes, és szerintem szép is. Az 1400 kilós súly ellenére a fogyasztás az eddig megtett 8000 km alatt 6.7 (a kijelző szerint 6.2), 40 km/h átlagsebesség mellett.

Az összeszerelèsi minőség nem a legjobb, de nem zörög sehol sem.

2020. jan. 9. 07:22
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
Az Opel az olcsósága miatt volt népszerü. Megjelentek a jobb minőségü olcsóbb koreai kocsik, és lám az Opel senkinek sem kell.
2020. jan. 9. 07:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet egyáltalán még kapni? Már évekkel ezelőtt is kifutó modell volt és úgy volt, hogy az utolsó darabokat szórják ki. Bár lehet hogy ezek szerint ez csak marketing fogás volt...

Az ára egész jó lett már a vége felé. Ezért volt versenyképes. Nekem a bumfordi pufók kinézete miatt nem szimpatikus, meg azért csak több mint egy évtizedes technika. A vége felé már motorválaszték sem igazán volt. Nem borzasztóan sokkal többért ma már kapok sokkal jobbat.

A maga idejében a 2000-es évek végén, szerintem teljesen jó autó volt, még ha akkor is kritizálták (tömeg, gomberdő a középkonzolon, stb.) Nem véletlen, hogy rengeteg cégautó volt és van most is belőle.

"Az előzmény astrák se voltak már túl népszerűek."

Ne röhögtess már! Ma Magyarország útjain a legtöbb autó Opel Astra! Többségük G/H sorozat. Annyi van belőlük az utakon, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, minden utcasarkon áll legalább egy. H-kat még ma is trélerszám hordják be nyugatról. Ez azért van mert nem lennének túl népszerűek?! J-ből, K-ból ezekhez képest valóban észrevehetően kevesebb van, de ezek sem mennek ritkaságszámba. F-ek meg lassan kikopnak, de azért még azokból is van.

2020. jan. 9. 07:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mai napig az Opel vezeti az eladási statisztikát. Én most vettem K Astrát, nagyon kényelmes autó, az összeszerelési minőségre aki panaszkodik, az üljön be egy új Vitarába, aztán mondjon bármit is.
2020. jan. 9. 08:44
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg jó a J Astra, szerintem is jobb sokkal, mint ezek a menő olcsó SUV-ok. Egy baj van: az ellenfeleihez képest szar. Lásd Golf, Ford Focus.
2020. jan. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!