Nagy átlagban miért szeretik az emberek jobban a benzines autót mint a dízelt?
Mert olsóbb, holott a vételárat az üzemanyagár különbségével betankolják... Én dízel párti vagyok és az is maradok, a többi meg nem érdekel...
Egyébként majd ha felrobban a kocsijuk egy balesetben nem tudom melyik lesz a jobb... a dízelnél van még időd kimászni mert csak a motor ég de a benzines meg kikapcsolod az övet és felrobbantál
Mert olyan gyakori a robbanás...
Azért mert olcsóbb és ez itt Mo-n fontos szempont, hogy nem drágább a részlet és lehet hogy utánna drágább, de nekik mégis így könnyebb.
Amúgy meg nem hiszem, hogy annyival drágább lenne a benzin, hogy olyan hamar behozná az árát, tehát kell ahhoz legalább 2 év, persze ez függ a használattól is, hogy behozza.
Mi ez a robbanásos dolog? Elárulom a dízel ugyanúgy felrobban.
Egyébként sem gyakori eset, hogy kigyullad egy autó.
Dízel meg nem kéne csak terepjáróban és kisbuszban.
A személyautó legyen benzines.
Mert jobb a hangja, nem olyan mint egy traktor, és NEM HAGY FEKETE FÜSTÖT
http://www.youtube.com/watch?v=2oTSQ-3DOsI&feature=related
Aranyos nem?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55nek
idióta vagy. a benzin nem robban, csak gyullad, az élet nem hollywood. csak akkor robban, ha porlasztod + ideális körülményeket biztosítasz neki. lást mythbusters, amikor ezeket a mítoszokat tesztelték...
meg gondolj bele, ha csak úgy felrobbanna, akkor a ladába az oroszok tettek volna olyan úri huncutságokat, mint a karburátor? (nem lada szidás, csak az egyszerű, mint a faék)
LOL :D
Ez nem a cobra11 xD , hanem a való élet :D Ugyan hányszor hallottad a hiradóban hogy súlyos balesetnél felrobbant a kocsi ?! :D Mutogatják a kettészakadt kocsikat , és azok sem robbantak fel.
Hát én úgy vagyok ezzel , hogy most egy benzines autót vezetgetek , de ha megtetszik egy dízeles , nem azon fog mulni hogy megvegyem-e.
Olcsóbb maga az autó és az alkatrész. Télen is pöccre indul, nem kell izzítani. Felrobbanni nem fog mert a mai korszerű autókban vmi szerkezet ütközéskor elzárja a benzin útját.
Régen igaz volt a dízelre hogy lomha volt és nem sokkal fogyasztott kevesebbet mint egy benzines.
A mai turbó dízelek ugyan olyan dinamikusak mint egy benzines és jóval kevesebbet fogyasztanak, de az alkatrész még mindig marha drága és az autó vételára is.
A benzines még azért is jó mert csendes. Nekünk benzines kocsink van és dízelen tanultam kb fél éve és az nagyon lomha volt, igaz nem TD volt.
Amúgy 100km-enként az a 600-700Ft nem egy nagy összeg főleg ha nem megyünk hosszútávra vele, max a legközelebbi városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!