Start stop kötelező lett a kb 6 évnél fiatalabb autókban?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 12:54
1/7 anonim válasza:
Meg még mennyi minden lesz kötelező... Lassan már a szellőző rácsai is elektromosan fognak működni 🤦♂️
2/7 anonim válasza:
2014 óta kötelező minden autóban a megléte.
3/7 anonim válasza:
jó nagy szemétség de nekem mindegy 1997 es autom van
4/7 anonim válasza:
#3, az hogy kötelező és kérhető volt, nem ugyanaz a fogalom. Az én 2005-ös autómban pl. TPMS van, pedig akkor még messze nem volt kötelező, feláras extra volt.
5/7 anonim válasza:
úgy értem az szemétség, hogy kilúgozzák az emberek agyát ezzel a start stoppel mennyire takarékos, rendben megtakarít pár deci benzint 100-on de vehet akksit 100 000 ért meg önindítót 200 000 ért és az indítás mindig többlet üzemanyagot kér amikor beröffen a motor, szerintem akinek van egy kis esze kikapcsolja ezt a funkciót, de ez csak magánvélemény mielőtt leponzotnak.
6/7 anonim válasza:
#2 nem mondanám, nekünk 2018-as van a családban és nincs benne start-stop rendszer
7/7 anonim válasza:
Semmit nem takarítasz meg vele, alapjáraton szinte semmit nem fogyaszt a motor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!