Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az létezik, hogy több mint 48...

Az létezik, hogy több mint 48 ezer Ft legyen a kötelező?

Figyelt kérdés
Most számoltattam ki online a CLB kalkulátorral, és egy 14 éves Chevrolet nem is olyan húdenagyvalami benzines autóra ennyit dobott, hát ez rablás... Pár hónapja számoltam másik kocsikra is, akkor 35-38 körüli értékek jöttek ki, nehogy már erre a kocsira ilyen sok legyen az éves kötelező, ez vicc.
2022. ápr. 20. 14:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez jó összetett táblázat... de jó tudni egy ilyenről.
2022. ápr. 20. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Nézd már végig a híreket, meg kerülj már egyet valamerre. Tele vannak az utak kreténekkel, az emberek többsége 2 métert nem tud megtenni normálisan, mindenki olyan min a f*szom (feje van, de esze nincs).

Ezek után szerinted "rablás", hogy ilyen összegeket kérnek el? Ki kell fizetni, kész. Akinek ez drága, az ne üljön autóba, mert évi 48 ezer lesz a legkisebb problémája. Mire elég manapság 48 ezer forint? Egy 10 ezres kisszerviz ára. 2 gumi ára (vagy 1, attól függ).

Tudod erre mondják, hogy semmi sem drága, csak te vagy csóró.

2022. ápr. 20. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve Bmw-re fizettem 100-110 körül/év kötelező biztosítást, és se nem voltam friss jogsis se az autó nem volt egy új példány. Minden rossz indulat nélkül mondom nem hiszem , hogy 48 ezer éves szinten olyan rossz lenne!
2022. ápr. 20. 17:47
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Azért ennyi mert nincs bónuszod...

Évente kb 5-6000-et fog csökkeni B04-B05-ig, utána már kevesebbet.

Amúgy ez a 48e nem is igazán vészes.

Haverom anno friss jogsisként bónusz nélkül egy sz*ros skoda 120l-re fizetett évi 70 ezret.

2022. ápr. 20. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Évente kb 5-6000-et fog csökkeni B04-B05-ig, utána már kevesebbet."

Azért erre ne vegyél mérget! Akkor lenne így ha a biztosítás fix áras termék lenne. De a biztosítók is emelik a díjakat évről évre. Jó esetben a bónusz miatti díj csökkenés kompenzálja az alap emelést, így nem drágul. Én Eddig A00-ban fizettem a legkevesebbet. Azóta ha csak évente 1-2e Ft-tal, de folyamatosan emelkedett, hiába nőtt a bónuszom.

2022. ápr. 20. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig nekem is, apámnak is, ismerősömnek is eddig minden évfordulókor csökkent 4-5e forinttal.
2022. ápr. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!