Van aki téli gumival jár folyamatosan?
És amúgy de, kopott gumival jogsértő közlekedni és meg is tagadhatja a kgfb a kártérítést. De itt arról beszélünk, amikor NEM kopott, csak simán nem megfelelő az évszak a gumihoz. A kettőt te láthatóan nem tudod különválasztani egymástól és összemosod, mintha ugyanaz lenne a kettő. Mintha a te fejedben a nem megfelelő évszakos gumi csak 1,6 mm profilmélység alatt lehetne.
Arról nem én tehetek, hogy nem értelmezted a válaszokat helyesen :) Szerintem senki "nem osztott meg hülyeséget", csak válaszoltak, leírták a tapasztalataikat. Szerintem definiáljuk, mit jelent, hogy "kopott". Legyen a "kopott" < 1,6 mm, illetve legyen a "kopottabb" < 2,5 mm, de > 1,6 mm. Így jó? :)
Ez alapján a "kopott" = nem használható, se télen, se nyáron, se máskor. A "kopottabb" még jogilag bármikor használhat bármilyen évszak esetén és nem fogják megtagadni a kgfb kifizetést, de valóban bölcsebb dolog lecserélni. Szerintem itt már csak szemantikán vitázunk.
Meg te azt írtad eredetileg, hogy
"Biztosításod ugrik ha kárt elszenvedő vagy amúgy azt tudod ugye? Ha nem évszaknak megfelelő gumi van a keréken"
Ez ilyen formában, ahogy te írtad, NEM igaz. Erre reagáltam, és erre írtam, hogy ez hülyeség. Akkor legközelebb fogalmazz pontosabban szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!