Folyamatosan fogod a kormányt vezetés közben mindkét kezeddel (amikor nem váltasz)?
Szinte mindig csak egy kézzel, pedig automatám van
Többnyire nem ezen múlnak a balesetek
Dehogy fogom 2 kézzel, minek?
Semmilyen baleset sem következik ebből
Egyenes es viszonylag egyenes uton egy kezzel,alul fogom a kormanyt.
Nekem ez mar a tanulas alatt gondot okozott mert baromi kenyelmetlen ket oldalt fognom.Minden pirosnal letettem a kezem a combomra es alul fogtam akkor is.vizsgan nagyon kellett figyelnem a kezemre.
Nekem valamiért 8 óra 20 percnél esik a kezemre a kormány, általában két kézzel fogom, de nem görcsösen markolászva. Van amikor - mivel balos vagyok - csak bal kézzel.
Én a magukat falkavezérnek gondoló 150 cm magas egyének kormányfogásától kapok rohamot, amikor egy kézzel felül fogja, amolyan Vin Dieselesen...
Több mindentől függ. Városban általában igen, mivel ott történhet váratlan dolog, amihez teljes, kétkezes kormánymozdulat szükséges lehet, pl egy kitéréshez.
Viszont egy nagyjából üres autópályán nem fogom végig 2 kézzel a kormányt, mivel ott sokkal kevesebb az esélye, hogy ilyen széles kormánymozdulatra legyen szükség.
Én általában 2 kézzel fogom, mert nincs a kocsiban kartámasz így nincs hova tennem a kezem. Így kényelmes.
Mondjuk nálam mindenféle kormányfogás van.
Van amikor a tetejénél fogom mondjuk 2-10 vagy 1-11 óránál, van amikor bal kezem az ablakban könyököl, jobb kezem meg a lábamon pihen és egy 6-10 órás fogát van. Meg mikor mi, kormány-kámaszutra.
És erősen függ helyzettől is, más egy belváros meg egy üres autópálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!