Folyamatosan fogod a kormányt vezetés közben mindkét kezeddel (amikor nem váltasz)?
Figyelt kérdés
Én ugyan nem vezetek, de filmekben látom, hogy sokan alig fogják a kormányt, esetleg csak egy kézzel, vagy néha el is engedik, persze nem autópályán. Ez is oka lenne sok balesetnek, hogy nem tudták időben, és megfelelő erővel elrántani a kormányt? Vagy nincs ekkora jelentősége?2022. ápr. 14. 09:52
11/17 anonim válasza:
Hahaha, valakinek nem tetszik egyik válasz sem, és sorra lepontozza a válaszokat. Vagy a kérdező, vagy egy frusztrált 150 cm-es egyén, vagy pedig egy sokadjára bukott tanuló, mer' hát ő nem így tanulta, őt megvágják, mi meg itt pöffeszkedünk egy kezes fogással XD
12/17 anonim válasza:
Nem tudom, nem figyelem.🤷♂️
A B kategóriánál még igen, izomból markoltam 2 kézzel, míg tanultam, meg a vizsgán. A C kazegóriánál meg folyamatosan szólt az oktató, hogy ne tenyérrel tekerjem, meg egy kézzel fogjam, ő is úgy szokta amúgy, de ez vizsgán bukta. Nem tudom mikor szoktam rá.🤷♂️
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Eddig még nem pontoztam, főleg nem pirosat, de mindenki kap egy zöldet.
2022. ápr. 14. 12:39
14/17 anonim válasza:
két kézzel, de azért néha elveszem az egyiket és akkor csak eggyel. Úttól függ
15/17 anonim válasza:
Általában bal kézzel fogom, jobb kezem a kartámaszom. Mostanában a bal oldali küllőnél szoktam fogni úgy, hogy a mutatóujjam fölötte, a hüvelykujjam alatta, a könyököm meg az ajtó támaszkodóján van. Bal kanyarban 10 óránál fogom, jobb kanyarban azt vettem észre, hogy átváltok jobb kézre vagy két kézzel, régebben azt is bal kézzel oldottam meg. Ha nagyon hosszú úton vagyok, akkor szoktam két kézzel, hogy valami változatosság legyen.
16/17 Koaxk Ábel válasza:
Én már erre nem is kommentelnék, csak ezt a rövid orosz oktató videót linkelném a témához:
https://www.youtube.com/watch?v=YeKLWPiDWJ8&ab_channel=Kubik
17/17 A kérdező kommentje:
Ilyen technikával hajóvezetést is taníthatna :)
2022. ápr. 15. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!