Szerintetek érdemes lenne oktatót váltanom? Az órán folyamatosan telefonozik, mással foglalkozik, ugyan nem ordít, de türelmetlen. Ha vmit elrontok, azzal fenyeget, hogy nekem kell megtéríteni a kárt, ha nekimegyünk vminek (Többi lent)
Ilyen nincs, hogy nekimentek valaminek, azért van az oktatónak is a pedál, hogyha valamit benézel akkor közbe tudjon avatkozni. Nyugodtan válts, ha kényelmetlenül érzed magad mellette és nem érzed, hogy bármit is tanulnál. Ha meg idegesít is a hülyeségeivel akkor pláne válts mert az semmire sem jó, hogy ő idegel téged, te meg őt azzal, hogy folyamatosan hibázol mert ő idegel. Első oktatóm bár nem telefonált folyamatosan annó, de kiabált és felidegelt vele, ha elcsesztem valamit mire én mégjobban elcsesztem mindent. Átmentem másik iskolába és láss csodát, megtanultam vezetni és még jogsim is lett a végére :D
Vagy keresel másik iskolát vagy ahol vagy azon az iskolán belül másik oktatót. A procedúra akkor se egy vészes, ha másik helyre mész: megmondod az oktatódnak, hogy ez van, nincs harag, kikéred a papírjaidat és azt kézben tartva szépen leadod az új helyen.
"Ha vmit elrontok, azzal fenyeget, hogy nekem kell megtéríteni a kárt, ha nekimegyünk vminek"
Hadd idézzek neked a kreszből:
"a) Vezetõ: az a személy, aki az úton jármûvet vezet, vagy állatot hajt (vezet). A segédmotoros kerékpárt és a kerékpárt toló személy nem minõsül vezetõnek. A gépkocsivezetés oktatása és az azt követõ gyakorlati vizsga során vezetõnek az oktató minõsül."
Tehát ő felel mindenért, ami az úton történik.
Hülyeség és hazugság amit mond ,ezt nyugodtan meg is mondhatod neki! Mindenért ő felel,ha balesetet okozol mivel neked nincs jogosítványod ezért ő lesz a felelős érted és a kocsiért. Nála ezért van ott az összes pedál hogy tudjon fékezni ha kell. Mellesleg biztosítás is szokott lenni a tanulókocsikon szóval fedezi a casco ha meghúzod a kocsit.
Szerintem nem érdemes szenvedni vele,ha alkalmatlan a tanításra ,sajnos sok az oktatásra emberekkel való normális bánásmódra alkalmatlan autós oktató aki pl megunta a taxizást vagy a gyári melót, aztán beállt oktatni jobb híján . Válts oktatót vagy iskolát minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!