Miért villogott menet közben folyamatosan a műszerfalon a sárga háromszög?
Nem rég óta van jogsim, ráadásul a kocsi sem az enyém, így nem tudom normális e.
Ma hajnalban jöttem melóba és két település között vettem észre, hogy felvillan, majd eltűnik a sárga háromszög a műszerfalon és ez jó sokszor megismétlődik.
Mi lehet a baja a kocsinak? Remélem nem lett baja.
Hát nekem "narancssárga háromszögben felkiáltójel"
Ezt láttam többször felvillanni. De lehet igazad van, hogy az útviszonyok miatt. Bár odafigyeltem végig mert egyenesekben max 60-al, kanyarokban 50-el mentem.
Havas volt az út valóban.
Na majd ha hazaértem megnézem.
Köszönöm a válaszokat!
Menetstabilizátor lesz az, csak azt jelezte, hogy működésbe lépett néhány alkalommal.
Egyébként ami sárga színű az bisszajelző lámpa, nem minden esetben jelent rosszat, vagy olyan problémát ami miatt nem tudod folytatni az utad az autóval.
A menetstabilizátor egy háromszögben lévő autó guminyommal maga mögött, vagy háromszögben felkiáltójel ÉS körbe egy nyíl. Kérdés ez itt is ilyen volt-e: [link]
Megjegyzem ESP-nek kis sebességnél, egyenesben, nem kellene gakran felvillannia.
Ha csak a háromszög van, az valamilyen figyelmeztetés. Általában ad az autó kiegészítő jelzést, hogy mire figyelmeztet.
Az autó kézikönyvében tudod megnézni, hogy mit jelent ez a lámpa
Menetstabilizátor vagy kipörgésgátló volt az.
Írhattál volna egy típust azért... nem Merci volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!