Hyundai i10 kis 1.0 sima egyszerű, szívóbenzines motorja hogy tud ilyen jól menni, 11s 0-100?
Összehasonlításképp, durva különbség, 2 méretben azonos autótól:
Hyundai i10 1.0: 0-100:11 másodperc
Toyota yaris 1.0: 0-100:15,7 másodperc
https://www.youtube.com/watch?v=9aCxgbBMzWY
#4 Az ilyen pici szívókat lehet a legjobban tuningolni, mert gyárilag vissza vannak fojtva. Ezek a pici downsized motorok nem bírják a strapát, ezért teljesen le vannak butítva, hogy a lehető legtovább bírják. Ráadásul az emberek 95%-a városban használja őket, oda meg elég. Szóval rengeteg kiaknázatlan potenciál van benne.
"írta volna ha módosítva lenne bármi"
Ja tényleg, elfelejtettem, hogy az interneten mindenki szent és mindig az igazat mondják. Soha senki nem hazudik a nézettség kedvéért.
Hozzászólásban ilyeneket ír más is, kapcsold fordítóra, azt írják ez egy sima 3 hengeres motor:
"Napi szinten vezetem ezt az autót, szórakoztató vezetni, különösen a szűk kanyarokban, az előzés is rendben van (vissza kell váltanom), ez egy nagyszerű autó, amely sárgára változtatja a suv-vezetőket, amikor elhagyja őket + alacsony biztosítási költségek"
#6 Minek kell ehhez lefordítani magyarra? És amúgy is mi köze van ennek ahhoz, hogy hogyan gyorsul? "különösen a szűk kanyarokban" Persze, hiszen pici autó, kis tengelytávval. De ez a komment egyetlen szót nem szól a gyorsulásról. Egy szóval nem írja SENKI, hogy tényleg lehet vele 10 másodperc alatt 100-ra gyorsulni.
Nem gyári, pont. A legkevésbé sem érdekel, hogy te mit hiszel el, ha naiv és jóhiszemű akarsz lenni, akkor legyél az, én nem bánom. De attól még a tény az tény.
#9 11 másodperc volt a videóban, ez tény. Te veszel egy ugyanilyen autót, az nem fogja tudni ugyanezt megismételni még a legtökéletesebb körülmények között sem, ez is egy tény. A lóerő a teljesítmény mértékegysége, ez is egy tény, szóval nem tudom miért hiszed, hogy ez fontos. Gyorsulásról beszélünk, amihez a nyomaték számít, aminek a mértékegysége a Newtonméter, ez is tény.
Nem hiszel a tuningban? Oké. Az én autóm kb. 10 másodperc alatt van 100-on. Bármikor tudok egy ugyanilyen hihető videót készíteni róla, ahol bemutatom, hogy 7 másodperc alatt gyorsul. Na ilyenkor mi van? Elkezdesz majd vitázni arról is, hogy az ÉN autóm hogy gyorsul? Megmagyarázod majd nekem azt is, hogy te jobban tudod, hogy az ÉN autóm hogy gyorsul? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!