Melyik városi kisautót vennéd, ha lehet tudni, hogy Toyota, Honda, Suzuki, Hyundai a legmegbízhatóbbak?
Indokot is kérnék. Pl: Honda Jazz azért nem, mert drága hozzá az alkatrész és hamar rozsdásodik.
Yaris: azért ez, mert küllemre ez tetszik.
Hyundai: azért, mert fillérekért van hozzá alkatrész, de minőségibb,biztonságosabb, mint egy Suzuki.
"Megbízható Honda Jazz:
[link] "
Nem tudom, hogy én látom-e rosszul, de furcsa ennek az autóvizsgálónak a hozzáállása. Értem, hogy mindenki olyan autót akar, amin nincs barnásvörös terület, de azért nem mindegy, hogy hol van...
A motortérről készült képre azt mondja, hogy "II. világhaborús lelet". És közben rozsdásak a csavarfejek, egy bilincs, a motortartó fémalkatrészeinek a széle és kicsit balra egy nemtudommi, ami cserélhetőnek látszik. A harmadik képen a futómű masszív, soha el nem fogyó alkatrészei és a féknyereg. A féknyeregre külön képen is visszatér. Ki a fenét érdekel az, ha a féknyereg kívülről rozsdás? Ami lemez látszik az egy kis porsenés kivételével sértetlen bevonatú. Egyedül a nyúlvány az ami miatt azt lehet mondani, hogy nem ajánlja az autót.
A többit minek kellett rémálomnak minősíteni? Szerintem aki autót keres, nem árt ha tudja, hogy hol kritikus a rozsda és hol nem. És ilyen szempontból ez a cikk meglehetősen félrevezető.
Motortérre azt mondom én is, hogy minimális a rozsda.
Futóművön is természetes, ha van valamennyi. Itt gondolom túl sok volt a rozsda ahhoz, hogy megvehető státuszba kerüljön a kocsi. Ahogy kinéz a nyúlvány, futómű minden része nyakig rozsdás, nekem se jönne meg a kedvem a vételhez. Ha lengéscsillapítót vagy stab pálcát kell cserélni, emeletes szívás lesz ennél a kocsinál az fix. Nem mondom hogy lehetetlen lesz kicserélni, de szívás. Féknyerget még sose láttam ennyire rozsdásat, csak egy mazdán hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!