Más is keres úgy autót, hogy NE legyen benne elektromos ablak, mert mindig szív vele?
Figyelt kérdés
Eddig minden kocsimban tönkrement és mindig a legnagyobb hidegbe szivat meg, hogy nem megy fel. Nyáron meg általában nem jön le. Olyan mint egy makacs szamár, ha van kedve megy, ha nincs akkor megáll.2022. ápr. 13. 22:38
31/35 A kérdező kommentje:
Kurblis attól jobb, hogy látod mi az ami rossz. (Sok minden nem lehet)
Elektromosnál meg millió egy dolog lehet, amihez kell multiméter speciális dolgok, azaz 99% autószerelőt vagy autóelektronikai szakembert igényel. Van hogy ők sem tudják megoldani a gondot. Pedig azért ő szokott szerelni és ért is hozzá, még se jött rá: https://www.youtube.com/watch?v=r76CIkcbtuk
2022. ápr. 14. 14:04
32/35 anonim válasza:
Na igen, de ő szakmája szerint asztalos (ahhoz képest, mondjuk én is ámulok sokszor rajta, mennyire ért az autókhoz), egy autóvillamoságisnak azért illene megtalálnia, hogy mi baja (mondom ezt úgy, hogy a Seatomat se sikerült az elsőnek megcsinálnia). 27-es voltam.
33/35 A kérdező kommentje:
Normális autóvillamisságis szerelőt nehéz találni. Sőt autószerelőből is ritka a jó szakember. Márkaszervizben meg szinte biztos, hogy valamit elcsesznek rajta. Pár csavart nem tesznek vissza, szakadásig húzzák az olajleersztő csavart(elfelejtenek szólni róla), Motortéri biztosíték fedelet nem rakják vissza, mák hogy észervettem, mert szinte garantált, hogy lett volna elektromos galiba. Kerékcsavarokat pedig még egyetlen olyan szervizt nem láttam, ahol a megadott általában 120 NM nyomatékkal húztak volna le. Mindig sikerül túltépniük. Az olaj választásról ne is beszéljünk, márkaszervizbe nagyjából ez rendbe van, megfelel az előírásoknak. De egyéb szervizekben még mindig a 10w40 olaj a divat. Nem számít, hogy dízel és kizárólag c3 vagy c4 előírású leginkább 5w30 olaj mehet bele. Aztán szidja a tulaj a DPF kocsikat, pedig a rossz, nem belevaló olajtól tömődött el.
2022. ápr. 14. 14:31
34/35 anonim válasza:
Ekkora baromságot. Amúgy nekem rengeteg autóm volt már, kurblis ablakkal két autóban is szívtam. Az elektromossal sosem volt gond.
35/35 Koaxk Ábel válasza:
Nekem úgy nagyjából az elmúlt 20 évben minden autómban volt, de sosem ment tönkre! Nem tudom te mit csinálsz vele, hogy nálad ez ilyen karma!
De a kurblis ablak ha még egyáltalán európai piacon kapsz ilyen új vagy újszerű kocsit, egy isten csapása!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!