Más is keres úgy autót, hogy NE legyen benne elektromos ablak, mert mindig szív vele?
Figyelt kérdés
Eddig minden kocsimban tönkrement és mindig a legnagyobb hidegbe szivat meg, hogy nem megy fel. Nyáron meg általában nem jön le. Olyan mint egy makacs szamár, ha van kedve megy, ha nincs akkor megáll.2022. ápr. 13. 22:38
1/35 Fulár válasza:
Nem mintha olyan túl sok autóm lett volna eddig.Konkrêtan 3.Mind öregecske jószâg.Volt amelyikben minden is tönkrement ami egy autóban tönkremehet de az elektromos ablak soha a büdös életben nem krepâlt be egyikben sem.Pesig húzógatom föl-le serényen.Nem tudom meddig kellene visszamennünk az évjáratokban,hogy kurblis legyen az ablak mert mâr nagyon-nagyon sok éve még a fapados alap modellekben is elekteomos az ablak.
2/35 anonim válasza:
Lehetséges, de nem sokan lehetnek, az elektromos ablak emelő kb 20 éve már szinte alap, legalább is az első ajtókon.
3/35 anonim válasza:
Nem megy az tönkre ha nem várod meg.
Amikor kontakthibás kezd lenni a kapcsoló, cseréled.
Amikor akadozva indul a motor, cseréled.
Amikor kezd szorulni a mechanika, kitisztítod, megzsírzod. Ha nem segít, cseréled.
4/35 anonim válasza:
Hidegben amikor befagyhat nem szabad huzogatni az ablakot... Ilyen ez a popszakma. Nekem több Opelem volt, most is van kettő, egyik tizenéves a másik huszonéves, az elektromos ablakok sose romlottak el, ha fagy akkor nem huzogatom. Amúgy sokat huzogatom. Ismerőseimnek VW konszern autókban romlott el: GOLF IV, SEAT KEON, AUDI A4, SKODA OCTAVIA I. Szerintem már alap egy elektromos ablak, dühítő ha elromlik, Octaviakról hallottam sokat, hogy szeret csak úgy leesni a hátsó ablak.... Szerintem nagyon ritka, aki kifejezetten kézi ablakemelős autót keres. Olyanom volt, abban a bovden megszorult, na azt kellett javítani.
6/35 anonim válasza:
#4: én a klíma nélküli régi kocsiban akkor is huzogattam, ha fagyott. Ha első pöccre nem indul meg, nem kell tovább eröltetni, és semmi baja nem lesz.
7/35 anonim válasza:
#4 Igen azokban el szok törni egy kis műanyag, ami a szerkezetet, összeköti az üveggel. Én is mikor megvettem az Octaviámat, és vittem eredetiségvizsgára, akkor tört el a bal hátsó, de ezelőtt 5 éve, 9 ezer forint volt a komplett szerkezet, szóval nem volt annyira vészes.
Szerintem jódolog az elektromos ablak, pláne, hogy a túloldalit vagy a hátsókat is le tudod engedni ha nem akarok közvetlen az arcomba szelet.
8/35 anonim válasza:
23 éves Opelem van, még tökéletes az elektromos ablak 🤷♀️
9/35 anonim válasza:
Vegyél japánt, abban soha nem romlik el. Nekem 23 éves japánban úgy működött az ablak, mintha most tolták volna ki a gyárból. Ezekben nem is szokott tönkremenni. Ha meg nem azt veszel, akkor ne rinyáljál, ezzel jár.
10/35 anonim válasza:
nekünk pont a manuálissal történt ez, ráadásul kölcsön kaptuk az autót, király volt órákig szerelni az útszélén
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!