Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is keres úgy autót, hogy...

Más is keres úgy autót, hogy NE legyen benne elektromos ablak, mert mindig szív vele?

Figyelt kérdés
Eddig minden kocsimban tönkrement és mindig a legnagyobb hidegbe szivat meg, hogy nem megy fel. Nyáron meg általában nem jön le. Olyan mint egy makacs szamár, ha van kedve megy, ha nincs akkor megáll.
2022. ápr. 13. 22:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nem így keresek autót.
2022. ápr. 14. 11:24
 22/35 A kérdező kommentje:

20. Nem, nyilván, de rohadt idegesítő tud lenni, ha tönkremegy.

1. Nem mered otthagyni sehol, ha leparkolsz, mert le van húzva.

2. Télen rohadt kellemetlen, ha félállásba marad, még nem volt benne részed, akkor mázlid van..

2022. ápr. 14. 11:42
 23/35 anonim ***** válasza:
78%

Nincsenek nagy elvárásaim az autók terén ami az "extrákat" illeti de elektromos ablak nélküli autó nem kéne.

Az nálam alap... + abs, szervókormány és ennyi :D

Nincs semmi gond az elektromos ablakkal.

30 éves mercimben tökéletesen működik pedig ki tudja hány ezerszer/tízezerszer kett az már fel és lehúzva.

Ha érzed, hogy lassabban megy akkor szét kell szedni, kiganyézni, bezsírozni és kész.

2022. ápr. 14. 12:01
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasom uccsó hozzászólásodat.

Ha ennyire félsz, hogy megadja magát lent vagy félállásban akkor tedd be a kocsiba azt a 2-3 szerszámot amivel leveszed az ajtó burkolatát, utána kézzel fel tudod tolni.

2022. ápr. 14. 12:03
 25/35 anonim ***** válasza:
78%
Ha valami nélkül nem vennék meg autót az az elektromkmos ablak.
2022. ápr. 14. 12:52
 26/35 A kérdező kommentje:
Egyzser volt hogy nekiálltam szétszedni, kb 1 órás szívás után feladtam és elvittem szerelőhöz. :D
2022. ápr. 14. 12:59
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

4-ből 3 autómnál romlott már el elektromos ablak, de attól még nem akarok olyat venni, amiben nincs, a feleségem autójában is döglődik a klímakompresszor, de attól még nem akarunk olyat venni, amiben nincs klíma, drága hiba, de inkább megcsináltatjuk, mint klíma nélkül járjunk.

A Seatomban beesett az ajtóba a jobb (érdekes mert azt ritkábban van használva) első ablak és több szerelőt is megjárt, mire jó lett, hónapokig nem lehetett használni, de utána tökéletesen tette a dolgát. A Citroenemben, pedig télen állt meg félállásban és csak hosszas próbálkozás után ment fel, de legalább ennek egyszerűbb volt a javítása, mint a Seatnak, meg ez nem esik be az ajtóba, konstrukciójánál fogva.

Idegesítő hibák, de egyszerűbb az élet egy elektromos ablakkal, mikor működik és általában működik, meg ahogy előttem is írták egy 20 éves autóban is nagy valószínűséggel az alapfelszereltség része volt már, utoljára egy 2000-es évjáratú G Astrában láttam ilyet, hogy elől is kurblis volt az ablak, meg is lepődtem, hogy abból még volt ilyen.

2022. ápr. 14. 13:42
 28/35 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is meghibásodott az elektromis ablakemelő az autómban de nem minden előjel nélkül állt meg, sőt nem is állt le teljesen, "jelezte", hogy karbantartást igényel.

Kicseréltük a hibás alkatrészt, azóta is működik.

A kurblis is el tud romlani, az mivel jobb?

2022. ápr. 14. 13:44
 29/35 A kérdező kommentje:
27. Nekem sose csak egy kis zsírt kellett a mechanikára kenni és jó, sokkal nagyobb szívások voltak. Ajtózsanérnál kábelköteg csere, komplett mechanika újra cserélése, motor. Fura mód eddig a kapcsolókkal nem volt baj. Köszönöm a tippet, nézegetem is a G astrákat. :)
2022. ápr. 14. 13:49
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
A Seatomban nekem is komplett mechnika csere lett a megoldás a végére, de attól még meg se fordult a fejemben, hogy a következő autó ne legyen elektromos ablakkal szerelt, sőt mind a négy ablaka elektromos. 27-es voltam.
2022. ápr. 14. 13:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!