Ha egy autónak lefestem feketére a tetejét s a motorháztetőt, lehet törvénybeütköző probléma belőle?
Figyelt kérdés
Van egy 206os sw peugeot-m, sárga. A lakk le van pattogva a tetejéről s a motorháztető is mattult mintha már szürke lenne. Gondoltam lefestem feketére, normális, tartós módszerrel, mivel ha a kocsi színére festeném akkor az egész autót le kellene, hogy találjon a festésnek az árnyalata. Fekete egyszerűbb lenne s olcsóbb megoldás is. Ha mind a két elemet lefesteném, lenne vele gond? Tegyük fel 50%át nem haladja meg a fekete, sacc/kb lemértem s 40%a sincs. Neten olvastam hogy 50%át ne haladja meg a talon szerinti színnek s nincs gond, az egyik ismerősöm 15-20%át mondta. Ha valaki már volt így vagy biztosra tudja jó lenne. Megjegyezném hogy Romániai törvények alapján mert hallottam Magyarországon szigorúbbak az ilyesmi törvények.2022. ápr. 11. 08:06
11/12 A kérdező kommentje:
Najó látom ez a site is már egy kalap szar semmit meg nem lehet kérdezni mert teli van ócska emberekkel. Felteszek egy kérdést arra kérek választ. Köszönöm.
2022. ápr. 11. 17:52
12/12 anonim válasza:
Hát jó....igen egy kukacos rendőr bele köthet, akár csak azért is ha a motorháztető más színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!