Téli gumival nyáron közlekedni. Okozhat bármi problémát? Milyen következményekkel járhat?
Húsz éve csak téli gumival járok úgy a szolgálati kocsimmal, mint a sajáttal. Az igaz, hogy gyorsabban kopik a téli, de a jól meválasztott téli gumi jobban tapad (picivel rövidebb fékút),és a nyári esőben sem úszik fel a kerék a nagyobb, mélyebb bordázat miatt.
nekem bevált a téli gumi állandó használata, annak ellenére, hogy mindenki helikopter.
Na bumm, legfeljebb sűrűbben cserélem. A kopottabb téli gumi nyárinak jég bőven jó, de a következő télnek már új gumival futok neki.
Amúgy nyáron nézegetem a parkoló kocsik gumiját, és minden negyediken téli gumi van. Ez nem jelenti azt, hogy a kérdező téli gumival járjon.
Lehet köpködni.
Nincs itt akkora különbség mint egyesek hiszik.
Akkor miért van az hogy a kamionokon csak egyféle gumi van, pedig ott aztán számítana a tapadás és a hosszabb élattartam.
Meg vannak vezetva az ekberek ezzela gumi témával.
Kell a bevétel a gumi iparnak és ennyi.
Talán az autó versenyzőknak számit hogy milyen a gumi és ezzel század vagy ezred másodperseket is lehet nyerni, de a hétköznapi életben nincs jelentősége neki.
Én az ősszel cseréltem le a 16 éves nyári gumit és semmi baj nem volt vele soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!