Milyen következményekkel jár?
Egyértelműen te vagy a hibás.
Hogy lehet egy biciklit nem észrevenni, mivel voltál, nyerges kamionnal?
A feljelentésből meg úgy sem lesz semmi.
Ahogy előttem írták, rendőrt kellett volna hívni, aztán kész.
Elvileg azt mondják, hogy minden indulás előtt körbe nézed az autódat, leellenőrzöd a kerekeket stb.
De ugye sokan gyakorlatban sem csinálják meg.
Nem kell aggódnod. Nyugodtan feljelenthet, nem sokat ér vele.
Legközelebb ha ilyen történik, rögtön előveszed a mobilodat ami szinte minden második ember kezébe nőtt, és készítesz fényképeket. Ha pénzt követel vagy feljelentéssel fenyegetőzik valaki akkor közlöd nyugisan, hogy semmi gond, most hívjuk a rendőrséget, és megvárjuk őket.
Gyanítom, hogy ha ezt tetted volna, a rendőrséggel való beszélgetés végére sem értél volna, mert pasas elhúzott volna gyorsan. Ne foglalkozz vele, de legközelebb inkább menj hátra 2 lépést, és ellenőrizd le, hogy minden ok..
Ha ezentúl bármi történik, 1 fénykép készítése azonnal. 2. Rendőrt hívni azonnal.
Nekem azt mondták amikor tanultam hogy mi van akkor ha ott egy kisgyerek bújt el.
Tehát úgy kell körbe nézni az autót hogy ne legyen semmi probléma.
"Nekem azt mondták amikor tanultam hogy mi van akkor ha ott egy kisgyerek bújt el."
A kisgyerekre figyeljen az anyja. Elbújhat akkor is, amikor már a kocsiban ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!