Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik kisautónak a legkényelm...

Melyik kisautónak a legkényelmesebb az ülése, amiben el is lehet férni elől, hátul is 2 felnőtt, plusz marad csomagtér,5 ajtós, 6-7 év körüli és 3 millió max?

Figyelt kérdés

Eddig a legjobb a hyundai i10 volt.

Ezek voltak még amiket próbáltam, de nem volt vagy kényelmes, vagy nem lehetett elférni benne, vagy mindkettő.

Szóval ezek kizárva:

-VW up

-Toyota Aygo, yaris

Szerelőm szerint, műszakilag a koreai és japán márkák a legmegbízhatóbbak, így főleg ezek érdekelnének.

2022. ápr. 4. 11:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Honda Jazz,dicsérik a helykihasználását,teszteken mindenki azt mindja hogy kb teljes értékben használható.Hely lesz elég bár a kényelem max átlagos de a kisautók ilyenek,ha igényesebbet akarsz az nem ennyiből fog kijönni.

Megbízhatóságra is jó hírben van viszont emiatt megvan az ára,évjáratból lejjebb kell adnod vagy kicsivel többet rászánni.

2022. ápr. 4. 22:58
 22/27 A kérdező kommentje:
Jazz tényleg jó kisautó. De szinte az összes külföldről behozott és szeret rozsdásodni sajnos, ezért letettem róla. Ja és alkatrészek is jóval drágábbak, mint hyundaihoz. Max ha szembe jönne egy max 80e futott, végig magyar, garázsban tartott.
2022. ápr. 4. 23:44
 23/27 anonim ***** válasza:

A külföldi miért baj? Ott is ugyan olyan emberek élnek mint itt. A becsületesneppernek van egy csomó Jazz-e, ismeri a típust, szart nem hoz be. Nézd meg a kínálatot.

Pl. [link]

2022. ápr. 5. 08:38
 24/27 A kérdező kommentje:
Ki lehet fogni külföldiből is jót. De eddig amiket néztem jazzből 8 éves kor felett vagy a kerékjárati íveknél volt rozsdás, vagy gittréteg volt már rajta, azaz javították. Küszöb, meg úgy az alváz is szeret rozsdásodni már ennyi éves kortól. Osztrák felejtős 8-9 év felett, szinte biztos rozsdás lesz, hacsak nem sportautó és télen nem volt használva. Osztrákoknál télen agyon sózzák az utakat, amit minden kocsi megérez. Német egy fokkal jobb, de rozsdásabb, mint egy magyar általában. Igényesebb nepperekkel (becsületesnepper) az a bajom, hogy mire megnézem, addigra már kitöröltet minden hibakódot, esztétikai hibákat eltünteti, rozsdás részeket javíttatja. Amit küldtél képek alapján is látszik, hogy frissen lett políroztatva. Esztétikailag szép képeken, de egy 11 éves autó, azaz biztos kell rá költeni.
2022. ápr. 5. 11:02
 25/27 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, ha semmi tanácsot nem fogadsz el, mindenre van egy "jó" válaszod, minek írtad ki a kérdést?

Te már fejben rég eldöntötted hogy mit szeretnél, és egyáltalán nem vagy nyitott, pedig nagyon sok jó ajánlás volt itt a válaszok között.

Vedd akkor az i10- oszt' jónapot.

2022. ápr. 5. 11:09
 26/27 A kérdező kommentje:
Jazzre mondtam is, hogy jó autó, ha nem rozsdás és nem gittegylet. Ezen még gondolkozom, hátha találok olyat, ami nincs még szétrohadva. Egy klímafelújítás stb is húzós tud lenni egy hondánál és ez a bajom. Honda alkatrészárakban kb olyan, mint a mercedes, drága ezt az autószerelőm mondta.. Nem kell megsértődni, csak vázolom az aggályaimat, mert nem 1 évre vennék kocsit, hanem min 5 évre. Még van időm dönteni, nem akarom elkapkodni, ezért is tettem fel a kérdést. Eddig sok tesztet megnéztem külföldiket is, i10 mindenki dícsérte. És alkatrészek állítólag fillérekért vannak hozzá.
2022. ápr. 5. 11:36
 27/27 A kérdező kommentje:
Végül i10 lett, nagyon jó állapotú, teljesen rozsdamentes mindenhol, pedig 4 évig külföldi volt, 1 éve pedig itthon használták. Mondjuk egy 5 éves autó milyen legyen, kemény 40.000 kilométerrel. Egy ideig zsebmetsző szerelési tétel nem várható, az biztos. Valahogy ez az a kocsi, amiben jól érzem magam, nem szűkös, kényelmes az ülés, váltó kézre áll stb. Közben megnéztem egy jazzt is, de annál nem éreztem ezt és váltójának nyelestengely csapágy hangja volt már és itt ott volt már rozsda. Nem volt az az újszerű autó érzés benne. Köszönöm mindenkinek,aki írt valami hasznosat.
2022. ápr. 8. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!